pipelin
*ੈ✩‧₊˚༺☆༻*ੈ✩‧₊˚
pipelin's setup
- OS
- macOS
Би рекол дека е почнато уште од почетокот на оваа година.Здравје од окомври ќе почне лудило
Да почнато е, но летово ќе биде тапа дури и ќе има пад, за на есен да има голема експлозија.Би рекол дека е почнато уште од почетокот на оваа година.
Пред некое време изгледа мастеркард во генерала го исклучија како опција. Ист проблем имав и јасНекој да има проблем со купување крипто на Binance со Mastercard од стопанска. Порано до старата имав купувано сега ми вика This bin is not supported
Па да ама како што читам сега е среден проблемот со mastercard а сепак не ми дава да ја ставам, ме интересира да сподели некој искуство дали е конретно до стопанска или воглавно е само со мојава картица нештоПред некое време изгледа мастеркард во генерала го исклучија како опција. Ист проблем имав и јас
МАГА вс МБГА
Како ке помине конференцијата во Нешвил ?
Докај 20-ти август пак ќе падне берзата. Дури октомври-ноември ќе почне со качување. Така е секогаш, а конференции и остали срања се само манипулации.МАГА вс МБГА
Како ке помине конференцијата во Нешвил ?
Докај 20-ти август пак ќе падне берзата. Дури октомври-ноември ќе почне со качување. Така е секогаш, а конференции и остали срања се само манипулации.
тури на фјучерс на x50 и пензионирај се....До среда БТЦ 72к, а петок се враќа на 66-67к. Не си чул од мене, нека остане меѓу нас.
Некои менувачници имаат и х200 , пензија плус нешто за комшиитетури на фјучерс на x50 и пензионирај се....
Шетам низ МКД сеа, не ме пипајте.тие што знаат многу еве како на пример @Pane24 како што гледате на топлово, пошто знае како да ги троши парите.... пане ако не читаш нас обичните смртници те молам објасни им некои работи
nemora da znaci deka sekoj pat e isto moze da bide a i nemoraДокај 20-ти август пак ќе падне берзата. Дури октомври-ноември ќе почне со качување. Така е секогаш, а конференции и остали срања се само манипулации.
a ako padne bankrotiraj Bogat Tatko Siromav Tatkoтури на фјучерс на x50 и пензионирај се....
До среда БТЦ 72к, а петок се враќа на 66-67к. Не си чул од мене, нека остане меѓу на
Секогаш берзата паѓа во Август, сега ова Јулско рипање беше најверојатно за неуспешен обид за атентат на Трамп и откажување на Бајден за претседател.nemora da znaci deka sekoj pat e isto moze da bide a i nemora
абе едно е да кажете ја мислам, друго е да кажете тоа и тоа ке се случи... да не звучам глупо но ако толку знаевте сеа на форумов немаше да имате време да седите пошто ќе имавте многу пари па ќе шетавте на топлово.... да сме реални малце ве молам сепак....
Ne bi rekol eve ti primer od 2021Секогаш берзата паѓа во Август, сега ова Јулско рипање беше најверојатно за неуспешен обид за атентат на Трамп и откажување на Бајден за претседател.
Мислењето е автоматски споено:
Ете за обични смртници, од 100 евра да ти се направат 2000 ќе немаш за шетање ама барем за некоја мини инвестиција ќе има.
Ова време обично луѓе се трошат на одмори скоро никогаш (свен оваа година кога претседателка кампања им тргна во лето) ништо не рипнало. До кај 20-Август ќе биде доле барем според статистика, мада никогаш не е исто.Ne bi rekol eve ti primer od 2021
The closing price for Bitcoin (BTC) in August 2021 was $47,314.95, on August 31, 2021. It was up 13.6% for the month osim ako strikno ne zboris za sp 500 i nasdaq oni trenutno imaat korekcija, inace ne ke da e samo zaradi atentatot na trump nego i nashville konferencija i eth etf pocetok na trejdanje
Ke vidime nek se odigraОва време обично луѓе се трошат на одмори скоро никогаш (свен оваа година кога претседателка кампања им тргна во лето) ништо не рипнало. До кај 20-Август ќе биде доле барем според статистика, мада никогаш не е исто.
Моја стратегија е таа имам купено usdt, и ќе чекам до ~20-ти.