SparkCat crypto stealer in Google Play and App Store
Kaspersky experts discover iOS and Android apps infected with the SparkCat crypto stealer in Google Play and the App Store. It steals crypto wallet data using an OCR model.

Погледнете го атачментот 147570
Лошо богами
Мислењето е автоматски споено:
Погледнете го атачментот 147572
У реду је со тањириве у позадина, у реду је!
Eliten restoranУ реду је со тањириве у позадина, у реду је!
ако немаш твоја bitcoin адреса, не можеш да примиш bitcoin. на која адреса „ги пратиле“ bitcoin-ите ?
пс
боже која превара е све околу криптовалутиве и уште луѓе се лепат ко слепец за
Na adresa od Metamaskако немаш твоја bitcoin адреса, не можеш да примиш bitcoin. на која адреса „ги пратиле“ bitcoin-ите ?
пс
боже која превара е све околу криптовалутиве и уште луѓе се лепат ко слепец за ТАТ
па ако метамаск адресата не е bitcoin како што самиот кажа, не може да ти пратат на таква адреса.Na adresa od Metamask
Vo red, fala !па ако метамаск адресата не е bitcoin како што самиот кажа, не може да ти пратат на таква адреса.
тоа не би требало ни да работи, али ако поминало некако, тоа е тоа, аш парите.
Točno, mesto kade što ke možam da proveram dali navistina e napravena transakcijata, ako voopšto e napravena.Провери на чејн дали ја има трансакцијата, не верувај на такви спам мејлови
![]()
Bitcoin Blockchain Explorer: find any bitcoin transaction with BTCScan
The most trusted and popular bitcoin (BTC) blockchain explorer and crypto transaction searchbtcscan.org
Не е се, далеку од тоа. Исто е како се друго што е од човек направено. Има превари, ама има и легитимни работи. Bitcoin, на твој on-chain новчаник за којшто го поседуваш клучот е најсигурната форма на „имовина“ во светот што не може никој да ти ја одземе. Тоа што луѓе не знаат што прават со технологијата не ја прави технологијата лоша или превара.пс
боже која превара е све околу криптовалутиве и уште луѓе се лепат ко слепец за ТАТ
Fala Coki !Не е се, далеку од тоа. Исто е како се друго што е од човек направено. Има превари, ама има и легитимни работи. Bitcoin, на твој on-chain новчаник за којшто го поседуваш клучот е најсигурната форма на „имовина“ во светот што не може никој да ти ја одземе. Тоа што луѓе не знаат што прават со технологијата не ја прави технологијата лоша или превара.
@Umetnikot немам такво искуство, но бидејќи Metamask e Ethereum паричник, не можеш да примиш BTC на него. Единствено може WBTC (Wrapped BTC), што е ERC-20 токен со однос 1:1 со BTC. Ако ти пратиле директно BTC, најверојатно тие средства се изгубени, треба да се распрашаш.
нема не превариИма превари