Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Дигитални крипто-валути: совети - подесувања (забранета трговија ако сте без права на огласување!)

no_retreat

Practice makes perfect
22 јануари 2011
504
1.041
Обрнете внимание на Hello Labs, солиден проект, подржан од сериозни компании. Целиот проект е многу млад и има голем потенцијал за неколку кратно дуплирање.
Зарафи тоа што е во многу рана фаза, мал влог од неколку долари може да донесе голема заработка во наредниве година ипол - две.

Umetnikot

Intern
18 февруари 2024
6
0
Zdravo na site !
Ova za mene e nepoznata materija no se nadevam ima nekoj sto ke mi objasni i dade sovet.
Imam ponuda da edna moja slika bide kupena so Etherium.
Sto treba jas da napravam za da moze da se sprovede taa razmena i nacin na koj da bide sprovedena.
Ovie 3-4 dena malku istrazuvav i citav malku po forumi za platformi kade treba da se registriram, da kreiram svoj novcanik no mislam deka toa e malku sto go doznav.
Moze li nekoj da mi go objasni procesot na funkcioniranje od registriranje do nacinot na pretvaranje na Etherium vo nekoja valuta, nemam namera da trguvam, i dali ke moze so mobilen toa da se napravi bidejki nemam kompjuter.
Odnapred vi Blagodaram !

Pulse

Practice makes perfect
26 октомври 2014
1.483
1.582
127.0.0.1
petrov.mk
Zdravo na site !
Ova za mene e nepoznata materija no se nadevam ima nekoj sto ke mi objasni i dade sovet.
Sto treba jas da napravam za da moze da se sprovede taa razmena i nacin na koj da bide sprovedena.
Ovie 3-4 dena malku istrazuvav i citav malku po forumi za platformi kade treba da se registriram, da kreiram svoj novcanik no mislam deka toa e malku sto go doznav.
Moze li nekoj da mi go objasni procesot na funkcioniranje od registriranje do nacinot na pretvaranje na Etherium vo nekoja valuta, nemam namera da trguvam, i dali ke moze so mobilen toa da se napravi bidejki nemam kompjuter.
Odnapred vi Blagodaram !
За каква слика станува збор?
Ако е физичка не ти треба ништо посебно, на купецот треба да му ја пратиш твојата ETH адреса.
Ако е дигитална можеш во форма на NFT, тоа е малку посложен процес...

Umetnikot

Intern
18 февруари 2024
6
0
За каква слика станува збор?
Ако е физичка не ти треба ништо посебно, на купецот треба да му ја пратиш твојата ETH адреса.
Ако е дигитална можеш во форма на NFT, тоа е малку посложен процес...
Zaboraviv da naznacam za kakva slika stanuva zbor, vo pravo si, stanuva zbor za umetnicka slika maslo na platno, ti blagodaram na odgovorot.

Chiller

On your way to fame
8 март 2012
943
515
Скопје Аеродром
Zdravo na site !
Odnapred vi Blagodaram !
Зошто да ти плаќа некој во етериум, кога може претходно да ги конвертира во USDT (стабилен коин) кој после лесно можеш да го уновчиш во денари. (околу 6% провизија)

gOJDO

Illuminator
23 јануари 2008
10.839
17.714
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
kam da ja vidime slikata

Umetnikot

Intern
18 февруари 2024
6
0
Зошто да ти плаќа некој во етериум, кога може претходно да ги конвертира во USDT (стабилен коин) кој после лесно можеш да го уновчиш во денари. (околу 6% провизија)
Ti blagodaram za odgovorot, ovde kaj nas USDT polesno ke moze da se prodade otkolku Eterium ? Sepak ti blagodaram pisi mi samo dali ke mozam da se registriram i napravam crypto wallet i ostanatite raboti so mobilen zosto nemam kompjuter.

FLEGMA

Illuminator
2 август 2012
11.090
18.123
А зошто фино-лепо не го земеш за рака ликот кој сака да ти плати во Етереум и да појдете двајцата во менувачница за крипто па ним нека им го тоа Етереумот а тебе кеш.

Леснотијата на криптото во реален живот. Човекот слика не може да продаде. Ами ако се работи за стан, куќа, кола?
Кај се сега криптаџииве да објаснат?

Umetnikot

Intern
18 февруари 2024
6
0
А зошто фино-лепо не го земеш за рака ликот кој сака да ти плати во Етереум и да појдете двајцата во менувачница за крипто па ним нека им го тоа Етереумот а тебе кеш.

Леснотијата на криптото во реален живот. Човекот слика не може да продаде. Ами ако се работи за стан, куќа, кола?
Кај се сега криптаџииве да објаснат?
Jas navistina neznam dali ke ima lesnotija i kolku bi trael toj proces, transakcijata na toj Etereum, potoa menuvacnicite....
Covekot e stranec ja ima videno na internet mojata slika i saka da ja kupi so kriptovaluti.
Osven dopisuvanje jas bi iskontaktiral so nekoj sto gi razbira ovie raboti

Pane24

Mariovec
31 октомври 2012
6.380
7.345
Скопје
www.facebook.com
Правеш акаунт на binance.com.
Му испраќаш таму твои документи и селфи слика од тебе. И откако те одобраат ке имаш право да примаш крипто валути.
Најјдобра и стабилна валута ти е USDT - алтернатива за доларот. И барај во USDT да ти пратат.
Ке имаш и свои адреси на бајнанс откако те одобраат.
Етериум коините се варијабилни и не секогаш цената е иста на нив .
Откако ги примеш на твоја адреса тие средства кај нас има менувачници што за одредена провизија може да те искешираат односно 1-2% зависно од сумата.
Лесно е.

Umetnikot

Intern
18 февруари 2024
6
0
Правеш акаунт на binance.com.
Му испраќаш таму твои документи и селфи слика од тебе. И откако те одобраат ке имаш право да примаш крипто валути.
Најјдобра и стабилна валута ти е USDT - алтернатива за доларот. И барај во USDT да ти пратат.
Ке имаш и свои адреси на бајнанс откако те одобраат.
Етериум коините се варијабилни и не секогаш цената е иста на нив .
Откако ги примеш на твоја адреса тие средства кај нас има менувачници што за одредена провизија може да те искешираат односно 1-2% зависно од сумата.
Лесно е.
Ti Blagodaram !

maci

On your way to fame
2 април 2008
3.240
832
Кој го направил биткоинтот

Sent from my RMX2002 using Tapatalk

gdamjan

Unstoppable
3 април 2008
3.636
2.673
Скопје
damjan.softver.org.mk
gdamjan's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 Pro 4650G / Cooler Master Hyper 212 Black
Motherboard
MSI MAG B550m Mortar Wifi
Storage
NVME: 1TB AData XPG SX8200 Pro / HDD: 2x 2TB Toshiba P300
PSU
Gigabyte G750H
RAM
G. SKILL Ripjaws V Series 2x 16GB / DDR4 3200Mhz/CL16
Video card
Vega 7 on APU
Case
Bequiet! PureBase 500
Mouse
Logitech MX Anywhere 2S
Keyboard
ThinkPad USB Keyboard With TrackPoint (sk-8855)
OS
Arch Linux

12345*

Gaining Experience
14 јануари 2021
151
56
здраво дали имате слушнато за купување продавање на крипто со вештачка интелигенција... Во Германија доста луѓе го користат и јас почнав, но дали и во мкд функционира. Во приватна порака може да ви кажам повише информации

Oktar

Хаќер без дрон
23 октомври 2012
5.667
17.194
Skopje
Oktar's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i9-9900k + Noctua NH D15 Chromax.black
Motherboard
Asus Prime Z370-A
Storage
SM951 256 + PM981 512 + 850 Pro 512 + 840 Evo 250 + WD Blue 1TB + WD Red 2TB + WD Red 3TB
PSU
Cooler Master Vanguard v850
RAM
Kingston HyperX Predator 2x16GB Kit (2x8GB) DDR4 3200MHz
Video card
MSI RTX3080 SuprimX
Case
BeQuiet Pure Base 600
Mouse
Logitech MX Master 2, Logitech MX Master 3, Logitech Wireless G Pro, Logitech G703
Keyboard
Keychron Q2, Keychron Q6, Logitech MX Keys Mini
Monitor
Dell U2515H
OS
Windows 11 + MacOS
ги возат масератијата низ европа, немаат време за форум веќе

Стигна уште едно, на познат криптотрејдер е ;)

b93ce08877424f51254da403745cf868.jpg

здраво дали имате слушнато за купување продавање на крипто со вештачка интелигенција... Во Германија доста луѓе го користат и јас почнав, но дали и во мкд функционира. Во приватна порака може да ви кажам повише информации
Sounds like something AI would say... or a bot.

kirev

Unbeatable
31 мај 2010
7.597
5.858
Не, а ти си чул за Lionness?

Oktar

Хаќер без дрон
23 октомври 2012
5.667
17.194
Skopje
Oktar's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i9-9900k + Noctua NH D15 Chromax.black
Motherboard
Asus Prime Z370-A
Storage
SM951 256 + PM981 512 + 850 Pro 512 + 840 Evo 250 + WD Blue 1TB + WD Red 2TB + WD Red 3TB
PSU
Cooler Master Vanguard v850
RAM
Kingston HyperX Predator 2x16GB Kit (2x8GB) DDR4 3200MHz
Video card
MSI RTX3080 SuprimX
Case
BeQuiet Pure Base 600
Mouse
Logitech MX Master 2, Logitech MX Master 3, Logitech Wireless G Pro, Logitech G703
Keyboard
Keychron Q2, Keychron Q6, Logitech MX Keys Mini
Monitor
Dell U2515H
OS
Windows 11 + MacOS
dokolku bide odobren ETH ETF ke ima crypto summer i ogromen bull run, megjutoa ako se sluci sprotivnoto najverojatno e deka samo BTC ke rusi rekordi a sve ostalo ke propadne u voda
View: https://youtu.be/U_twWdfUDMs?si=_Nju5mEu08oLViPs

Еве уште една јака анализа, само на друга тема, али генерално тоа е тоа, или е горе или е доле.

Погледнете го атачментот v09044g40000c978s5jc77u52e01oatg.mp4

wiwux

Intern
3 април 2020
42
17
Еве уште една јака анализа, само на друга тема, али генерално тоа е тоа, или е горе или е доле.

Погледнете го атачментот 136434
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: не снимај
у принцип тоа е
мај ќе биде суштински месец, се зависи од одлуката која ќе биде донесена на наредниот FOMC состанок и одобрувањето на ЕТH etf-от

FLEGMA

Illuminator
2 август 2012
11.090
18.123
А фино ве прашав дали да продавам или да чекам! И, сега шо?
Повторно останав без заменет пливајучи замајац..

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
47.518
Мислења
981.569
Членови
35.774
Најнов член
baze30
На врв Дно