D
Администратор
Кога може Стокомак да навлезе во ИТ, можеме и ние во Теранова, а кај и да е и патлиџан добар ке извадиме:
Погледнете го атачментот 132180
Кога може Стокомак да навлезе во ИТ, можеме и ние во Теранова, а кај и да е и патлиџан добар ке извадиме:
Погледнете го атачментот 132180
Најблиску што можеме сега:
![]()
AUTOMATIC FOAMING SOAP DISPENSER XIAOMI MI, BHR4558GL ⋆ IT.mk
Soap liquid bottle capacity 320ml (last up to 400 times usage) Soap Dispensing Ratio 12:1 (12mg of Air: 1mg of Soap) Sensor 60 – 90 mm , Infrared , 0.2sec response IP Rating IPX4 Battery 4 x AA(last up to 6 months)* Material ABS Dimension(L x W x H) 98 x 73 x 190 mmit.mk
Ете за крај на BF/CM во линија со глитчот на матриксов.
За патлиџаните и останатите слични работи, ке поработиме на случајот во догледно време.
Зезајте се со стокомак ама има подобра ит понуда од ит.мк![]()
Не заборавај да кликнеш на „Извести ме„Многу педантерии бе форумаши, земале потрошиле залиха на диспанзер за течен сапун!
Погледнете го атачментот 132183
Мора да признаеме дека нѐ размазија со тоа роденденското малце, па очекувањата станаа височкиБуууу администрација многу сте нежни. Во секој случај не беше лош црниот петок зезанции на страна. Сепак ова не е walmart, треба соодветни очекувања.
За праткиве што ги чекаме, да контактирам со Нексио или? Бидејќи минатиот пат локалново карго немале време цела недела да ме контактираат за пратка...![]()
Јас го продолжив членството на 27-ми попладнето, и најверојатно немало време да се испросесира за купон. Да сме живи и здрави.![]()
Пратките се испроцесирани во вторник и среда и истите се испратени по брза пошта.
Имајте предвид дека Скопје поради самитот на ОБСЕ има сериозни проблеми со транспорт изминативе денови.
Почекајте ги пратките до понеделник-вторник, малку трпение.
Преку нив е. И исто така иако пишува достава до адреса, се праат мајмуни и наогаат изговори за да дојдеш ти да го земеш од кај нивТи благодарам. Не ми е за брзање секако, само ЕЛС се отепани скроз, да не е преку нив пак.
Sent from my iPhone using Tapatalk
по филмовите ко ќе ти кажат еве ти број од жената, сама е дома, однеси и пратка, поинакви сценарија има.Денес ѕвонеше еден за пратка меѓутоа на работа бев неможев да зборам и му реков ќе му пратам број по смс од женичката дома е да се јави и да ја остави и воопшто не ѕвонел момакот...
Од кое карго да не знаеш?Кај мене ги доставија прееска, само преку друго карго. Ви благодарам!![]()
Каква е дијагнозата, докторе?Сите членства и купони беа испроцесирани на време. Со тебе имаше проблем и претходно со мејлот.
Пиши ми број на нарачка и ке провериме по логови на Mailgun.
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден