Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Black Friday/Cyber Monday викенд 2023

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.201
www.aqtos.com
Најблиску што можеме сега:

Ете за крај на BF/CM во линија со глитчот на матриксов.
За патлиџаните и останатите слични работи, ке поработиме на случајот во догледно време.

Но тоа не е сè!

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.300
5.277
Скопје
hackitfree.github.io

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
Буууу администрација многу сте нежни. Во секој случај не беше лош црниот петок зезанции на страна. Сепак ова не е walmart, треба соодветни очекувања.

cgfreak

hello world
1 октомври 2010
474
658
Дома
Буууу администрација многу сте нежни. Во секој случај не беше лош црниот петок зезанции на страна. Сепак ова не е walmart, треба соодветни очекувања.
Мора да признаеме дека нѐ размазија со тоа роденденското малце, па очекувањата станаа височки :)

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
За праткиве што ги чекаме, да контактирам со Нексио или? Бидејќи минатиот пат локалново карго немале време цела недела да ме контактираат за пратка... :)

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.201
www.aqtos.com
За праткиве што ги чекаме, да контактирам со Нексио или? Бидејќи минатиот пат локалново карго немале време цела недела да ме контактираат за пратка... :)

Пратките се испроцесирани во вторник и среда и истите се испратени по брза пошта.
Имајте предвид дека Скопје поради самитот на ОБСЕ има сериозни проблеми со транспорт изминативе денови.

Почекајте ги пратките до понеделник-вторник, малку трпение.

Banjifiko

poweruser
28 октомври 2008
3.961
6.054
Skopje
Јас го продолжив членството на 27-ми попладнето, и најверојатно немало време да се испросесира за купон. Да сме живи и здрави.:)

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.201
www.aqtos.com
Јас го продолжив членството на 27-ми попладнето, и најверојатно немало време да се испросесира за купон. Да сме живи и здрави.:)

Сите членства и купони беа испроцесирани на време. Со тебе имаше проблем и претходно со мејлот.
Пиши ми број на нарачка и ке провериме по логови на Mailgun.

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
Пратките се испроцесирани во вторник и среда и истите се испратени по брза пошта.
Имајте предвид дека Скопје поради самитот на ОБСЕ има сериозни проблеми со транспорт изминативе денови.

Почекајте ги пратките до понеделник-вторник, малку трпение.

Ти благодарам. Не ми е за брзање секако, само ЕЛС се отепани скроз, да не е преку нив пак. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mercilesss

hello world
20 февруари 2023
396
299
Ти благодарам. Не ми е за брзање секако, само ЕЛС се отепани скроз, да не е преку нив пак. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Преку нив е. И исто така иако пишува достава до адреса, се праат мајмуни и наогаат изговори за да дојдеш ти да го земеш од кај нив

Ficho

hello world
9 јули 2015
391
285
Скопје
Денес ѕвонеше еден за пратка меѓутоа на работа бев неможев да зборам и му реков ќе му пратам број по смс од женичката дома е да се јави и да ја остави и воопшто не ѕвонел момакот...

JasSum

poweruser
8 мај 2007
2.648
3.224
Денес ѕвонеше еден за пратка меѓутоа на работа бев неможев да зборам и му реков ќе му пратам број по смс од женичката дома е да се јави и да ја остави и воопшто не ѕвонел момакот...
по филмовите ко ќе ти кажат еве ти број од жената, сама е дома, однеси и пратка, поинакви сценарија има.

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
Кај мене ги доставија прееска, само преку друго карго. Ви благодарам! :)

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно