Не рече користиш спикерфон последниве 2 години? :hay:Мене ми пречи, цел таблет на уво.
Не рече користиш спикерфон последниве 2 години? :hay:Мене ми пречи, цел таблет на уво.
Реков да (исклучително кога не ми дозволува ситуацијата да не зборам на спикерфон), зборам општо + 6 инчен телефон ој клај го в`џеп да те видам.![]()
Што број фармерки носиш?Јас без никаков проблем носам галакси с8+ во џеб
Што број фармерки носиш?
Мене појќе од 5 инча не ми збира в`џеп.
@toshex
Се сложувам со тебе, но ајде едно сценарио, тргнувам од мене!
Не преферирам да вадам иПхоне на астал во кафана, кафич, работа и.т.н. ... Како да седнам на столче со телефон (5 инча или повеќе) во преден џеб? Во заден џеб никад не носам телефон јер иПхоне се виткал лесно.![]()
Па секој може да земи 6 месеци бесплатно јас првпат користам AppleMusic се осеќа далеку подобар квалитет спрема Youtube апликацијата супер е му препорачувам секој да земе и нека си запише датумот за да откажи да не му наплати после тие 6 месециАко имаш парички можеш да пробаш и да споделиш искуство со нас.![]()
600 чуми да ги удрат600mb ми зеде за 35 минути слушање хахаха
Па секој може да земи 6 месеци бесплатно јас првпат користам AppleMusic се осеќа далеку подобар квалитет спрема Youtube апликацијата супер е му препорачувам секој да земе и нека си запише датумот за да откажи да не му наплати после тие 6 месеци
Едит :600mb ми зеде за 35 минути слушање хахаха
View: https://youtu.be/FhIDtMzhCXU
- IP rating
- wireless charging
- 18W charging поддршка
- flagship processor
- 4k60fps video
- stereo speakers
480E почетна низ Европа.
Во Америка / Австралија / Англија 75% од тинејџерите користат ајфон или телефон 250-400$. Моментaлно најповеќе се ајфон 6/7/8. На издисај со батериите.
Ке се дупнат од купување нов ајфон SE. Исто и пензионерите што скршиле екран на стариот ајфон 4.
Е ова е тоа што зборев можеш да имаш се што треба до 500Евра андроид или apple. Без бесни екрани. Го собира во тесен тинејџерски модерен џеб.
Прост за употреба за едноставни работи, ефикасен за сликање за соцални мрежи, не кочи во блиска иднина. Немора да правиш гимнастика со прсти, лесен на рака и лесен за препорака.
Телефонов е флагшип килер од ејпл.