Report this bitchНарачав еден производ кој беше наведен дека е оригинален. Откако стаса не бев задоволен 100% но не е ни 100% батал па затоа му оставив 3 ѕвезди и се до тој момент имаше 5 ѕвезди репутација за тој производ.
Пред една недела ми пиша не му вратив, после една недела уште еднаш ми пиша па му вратив и понатаму ќе прочитате:
Погледнете го атачментот 23745
Заебан народ кинезиве.
Пред 1 месец добив рефундација за 2 порачки.сум го користел ebay и не ми стигнале многу пратки до сега и на сите имам добиено refund.
Најверојатно да. ДХЛ...Дечки порачав фустан од али и пишува дека е freeshipping preku dhl.Има додатни трошоци или нема.
Со ДХЛ имаш тука огромни трошоци. Боље со некоја од поштите и со тракинг намберКакви кинески говеда има па па па...
Нарачав пратка со ДХЛ испорака и пред да ја прати пратката ми дава услови да си ја проверам адресата и дали се слагам да ја пратат пратката по China Post. Уште и ме убедува дека била побезбедна...
Им ја откажав нарачката сега 15 дена ќе ги чекам парите. А мамицата кинеска..![]()
имав искуство со china post, ми доставија пратка за 3 дена од денот на шипингот. профи се !!!!Какви кинески говеда има па па па...
Нарачав пратка со ДХЛ испорака и пред да ја прати пратката ми дава услови да си ја проверам адресата и дали се слагам да ја пратат пратката по China Post. Уште и ме убедува дека била побезбедна...
Им ја откажав нарачката сега 15 дена ќе ги чекам парите. А мамицата кинеска..![]()
Немам никакви трошоци досега 2 пати имам нарачувано и ми стигаа без никакви додатни трошоци. Пакетот на врата ми го носеа.Со ДХЛ имаш тука огромни трошоци. Боље со некоја од поштите и со тракинг намбер
Со ДХЛ? Сигурен? Кога тоа?Немам никакви трошоци досега 2 пати имам нарачувано и ми стигаа без никакви додатни трошоци. Пакетот на врата ми го носеа.
Да во октомври и ноември оваа година.Со ДХЛ? Сигурен? Кога тоа?
Пратките беа по 70 долари. На кинезот му викав да ги намали на 20$ заедно со шипинг и се добро беше. Сега селерот не постои веќе, па нарачав од друг за слични пари и ме зезна. Дхл ми ги носеа до дома без никаква додатна надокнада.Супер штом е така. Досега имаа практика и ситни пратки да се царинат/шпедираат преку нив и тогаш љуштеа. Дај сподел детаљи од нарачките, суми. Дхл ти ги носеа до дома и не ти бараа пари? Да не поверува човек![]()
Дај линк од продавницатаМи стигна нарачка од али за 2недели без проблем. 5 за продавачот![]()