Имаш тракинг број од пратката што се враќа назад? Не ја објавувај.
OP го објави веќе погоре во темаваИмаш тракинг број од пратката што се враќа назад? Не ја објавувај.
Имаш тракинг број од пратката што се враќа назад? Не ја објавувај.
OP го објави веќе погоре во темаваИмаш тракинг број од пратката што се враќа назад? Не ја објавувај.
Не видов такво нешто, видов само unfilled или нешто слично. Како и да е мк пошти не враќаат тек така пратки по нивна желба треба со месеци да стои.OP го објави веќе погоре во темава![]()
Undefined пишува..Не видов такво нешто, видов само unfilled или нешто слично. Како и да е мк пошти не враќаат тек така пратки по нивна желба треба со месеци да стои.
Што дека пишува дека е вратена? Тоа и они така сами можат да си го запишат во системот како демек вратена излева...значи вратена е пратката има излезен статус од сама пошта .. тие таквите што ги збориш (не викам дека ги нема, ги има) се губат во систем и не менуваат статуси повеќе, туку ги снемува и веќе не искачаат во систем
Не бе Џони - не се замара никој таму да краде пратки -што би ризикувал да го избркаат од работа - а и не се луѓето таму без усул верувам - па да роварат - што им се свиѓа да земат. 100% не се такви ..Што дека пишува дека е вратена? Тоа и они така сами можат да си го запишат во системот како демек вратена излева...
трет пат ај да пишам може ќе прочита некој .. знчи ако е оштетена адресата каде треба да се испорача и не е читлива/разбирлива, пратката се враќа одма, пошто незнаат на кого да ја испорачаат, незнам што не е јасно?Не видов такво нешто, видов само unfilled или нешто слично. Како и да е мк пошти не враќаат тек така пратки по нивна желба треба со месеци да стои.
прати им на Али од некој од нивните тракер сервиси, со статусот наш, треба да го имаш и на нив достапно. Да не биде од нашава пошта, имаш доказ дека пратката е излезена назадНе бе Џони - не се замара никој таму да краде пратки -што би ризикувал да го избркаат од работа - а и не се луѓето таму без усул верувам - па да роварат - што им се свиѓа да земат. 100% не се такви ..
Им пратив скриншот веќе - од мк-пошта сајтот и статусот дека е ставена во вреќа - андифајнд и толку.трет пат ај да пишам може ќе прочита некој .. знчи ако е оштетена адресата каде треба да се испорача и не е читлива/разбирлива, пратката се враќа одма, пошто незнаат на кого да ја испорачаат, незнам што не е јасно?
а дека се случува, се случува .. пошто јас ЛИЧНО имам пример каде ми вратија пратка, и си ја доби испраќачот назад.
А дека праат мучки, праат мучки никој не го порече тоа
инаку 7 дена е официјално време за чување ако не се подигне пратка (после известување) ама ги чуваат повеќе да, ама тоа е друга ситуација, да неможе да се испорача, да не се отиде да се подигне и сл.
Мислењето е автоматски споено:
прати им на Али од некој од нивните тракер сервиси, со статусот наш, треба да го имаш и на нив достапно. Да не биде од нашава пошта, имаш доказ дека пратката е излезена назад
тоа со undefined се деси ден/два некој баг, мене ми искочи на 3-4 пратки.Им пратив скриншот веќе - од мк-пошта сајтот и статусот дека е ставена во вреќа - андифајнд и толку.
Што сака нека праат сеа - више - за 12е поише гориво и време потрошив - веќе не се исплати да се замарам.
Работата беше ТВто да си го оправам - да сменам саглам нови ледови - сеа ќе барам друг тип овде уи СК - па ќе одлемувам ќе залемувам - тоа ти е..
Погледнете го атачментот 131705
Ќе се најде нешто...
О седи не знаеш...крадат та нема кај...Посебно за Град Скопје...Проблеми еден куп имате во Скопје за македонска пошта...По малите градови ние каде што живееме ајде помали градови и несмеат пошто мал град се што се праве се дознае се одма...Не бе Џони - не се замара никој таму да краде пратки -што би ризикувал да го избркаат од работа - а и не се луѓето таму без усул верувам - па да роварат - што им се свиѓа да земат. 100% не се такви ..
А има ли некоја валидна страница што нуде вакви кодови постојано? Јас имам барана на гугл веб страници за вакви кодови ама најчесто не се валидни.Еве ви код за Али, 15 долари попуст на сметка над 100 долари: 11SALE15
11SALE30 е 30 долари попуст на сметка над 200 долари.
До утре до 9 важат.
4 од 20 акцијата е кумулативна ама се рачуна одбиената цена
Браво @Lokvan Секоја честЕве ви код за Али, 15 долари попуст на сметка над 100 долари: 11SALE15
11SALE30 е 30 долари попуст на сметка над 200 долари.
До утре до 9 важат.
4 од 20 акцијата е кумулативна ама се рачуна одбиената цена
Истото би го прашал и јас. Знам дека ми испаѓаше некоја реклама на мејл, ама незнам колку е веродостојна.А има ли некоја валидна страница што нуде вакви кодови постојано? Јас имам барана на гугл веб страници за вакви кодови ама најчесто не се валидни.
www.aliexpress.comА има ли некоја валидна страница што нуде вакви кодови постојано? Јас имам барана на гугл веб страници за вакви кодови ама најчесто не се валидни.
Не знам, ова е директно од Али понудено во апликацијата. И работеше, тој за 30/200$.А има ли некоја валидна страница што нуде вакви кодови постојано? Јас имам барана на гугл веб страници за вакви кодови ама најчесто не се валидни.
Знам дека има купони и од продавачи и од Али. Ама најчесто се е глупости...Многу ретко се случува од Али да има купон со добар попуст...Не знам, ова е директно од Али понудено во апликацијата. И работеше, тој за 30/200$.
Јас нарачав слушалки Anker Life P3i редовна цена беше окол 2700 денари јас ги платив 1734 ден. Кога ќе ги додадеш во кошница цената се менува. Имаа и некој купон за попуст продавницата. Јако е што ова ми е 4та нарачка од кај нив и се стига за 2 недели.
Погледнете го атачментот 131507
Јас порано имаше такви слични од алиХ купено. Клон беа на ејпл аирподс. Добар квалитет арно ама за малку ќе ме оглувеа..од многу што беа гласни почна крв да ми тече од ушето и толку биде зема фрли ги во канта.Како си задоволен со слушалчињата? (доколку ги имаш)
Сакам да нарачам некои in ear слушалчиња па ми треба некој предлог. Не сакам некои гломазни, долги, овие soundcore life p3i ми изгледаат океј.
Некој да препорача некои слушалчиња? Претежно би биле за музика користени.
ги очекувам за една недела да пристигнат. Другар мој му ги препорачав Анкер тој ги купи life p3 (разликата е само што тие имаат 6 микорофони и почисто ќе те слуша соговорникот) и другаров е презадоволен тој ги плати 2800 денари. Јас секако не правам многу повици не ми менува тоа многу. За звукот се прекрасни немам коментар.Како си задоволен со слушалчињата? (доколку ги имаш)
Сакам да нарачам некои in ear слушалчиња па ми треба некој предлог. Не сакам некои гломазни, долги, овие soundcore life p3i ми изгледаат океј.
Буџет?Како си задоволен со слушалчињата? (доколку ги имаш)
Јас ги имам овие година дена.Како си задоволен со слушалчињата? (доколку ги имаш)
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден
Бесплатна достава
XIAOMI LINT REMOVER 2
1.370,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден