Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

CraGo

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.633
1.798
Преку кое карго праќаат кога ќе пристигне пратката во МК?

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.633
1.798
Позитивно искуство со КраГо и Мех Пошта, денес преземена пратка наплатено севкупно 700денари, 550 за КраГо и 150 денари за Мех Пошта.

acikaaa

user
22 октомври 2018
1.210
1.227
Скопје
Дечки, уште функционира Crago? Има некој брзо порачувано?
И дали пред да порачам треба да ги контактирам?

null_ptr

Модератор
20 ноември 2013
1.049
1.135
Куманово
Дечки, уште функционира Crago? Има некој брзо порачувано?
И дали пред да порачам треба да ги контактирам?
уште работат - ми доставија претходна недела,
те контактираат на имејл што ќе стои на пратката

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.633
1.798
На мене ми стигна пратка во понеделникот, екстремно се брзи или така ми се погоди. За 700 денари од Германија до овде е супер, иако знаат да гњават со тоа фактура, мора да му пишувам на селерот да праќа. Не признаваат секакви скриншоти. Оваа ми е втора нарачка.

dino

lurker
5 јули 2009
664
250
А пред порачка треба да ги контактирам?

Мислам дека наоравија некои промени како функционираат, се регистрираш на нивниот сајт име презиме емаил и број за контакт со адреса дома, кога ќе стигне пратка на твое име кајнив те контактираат преку емаил за фактура аплодираш и тоа е тоа. Ама пиши им за ова со регистрацијата

acikaaa

user
22 октомври 2018
1.210
1.227
Скопје
Мислам дека наоравија некои промени како функционираат, се регистрираш на нивниот сајт име презиме емаил и број за контакт со адреса дома, кога ќе стигне пратка на твое име кајнив те контактираат преку емаил за фактура аплодираш и тоа е тоа. Ама пиши им за ова со регистрацијата
Ти благодарам Дино

noc32

hello world
21 март 2016
359
313
Да.
Ја адресираш пратката кај нив, оставаш податоци меѓу кои и емаил.
Кога ќе стигне пратката кај нив, ти праќаат мејл дека пратката е стигната и линк да се регистрираш (адреса, телефонски број, итн)
После регистрацијата ти праќаат и број за следење на пратката
1785478804750.png

членови онлајн
мислења
теми
членови

Офтопик

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно