Пријателе,јас го користев пред 7-8 месеци. Мичо сега користи,ќе ти каже најдобро@VapeS Си прoбaл сo пoвеќе пaмук те пoгустo нaбиен вo кoилoт и кaнaлите, сaмo не претерувaј зaштo ќе мaвa пoсле дрaјхит, незнaм не сум гo кoристел тaнкoт aли претпoстaвувaм.
Пoздрaв
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Го пробав ова, ама го почувував 20 секунди наопачки со отворени ерфлоу и џусфлоу, можда треба појќе да постои??? интересно е што има капење и од горнио ерфлоу под дриптипот.. ако тоа вреди да се спомне како бонус..?Пробај вака.
Откако ќе го наполниш,
Отштрафи го од мод,
Сврти го атомизерот наопачки,
Отвори ерфлоу и џусфлоу
Стаи го на дрип тип свртен напоачки да постои 2-3-5.минути да се изедначи "компресијата" у резервоарот.
Вака МОЖДА нема да тече или ќе протече 2.капки и може ќе престане.
Sent from my Redmi 3X using Tapatalk
Pamuk stai dovolno da ne e labav ama da ne e ni prestegnat. Jas pasiv airflow retko koristam i najcesto e zatvoren. Go polnam standard i redovno so zatvoreni dzus kanali i naopaku vrtenje i otvaranje na na djus kontrola. Tankot ako vlece povekje tecnost (a vlece kako i griffin), obavezno digas snaga i dzus kontrola zatvoras. Skoro godina go tegnam nema navika da tece, i pokraj toa sto go vozam Pico so kajfun i vo vaporesso stoi dzus so denovi.Пријателе,јас го користев пред 7-8 месеци. Мичо сега користи,ќе ти каже најдобро
Sent from my C6603 using Tapatalk
Proveri gumicata gorniot ako sobira tecnost krevaj snaga ja cicas tecnosta poso ne isparuva, ace lud go cepase vaporesso na 90w i maka nemase taka da mene mi e optimum 80w na hard na smokot. Nekade ne ja praatis rutinata a najverojatno e do malata snaga ne ja isparuva tecnosta dovolno, dali si krenal snaga da vidis koga e limitot do dry burn?Го пробав ова, ама го почувував 20 секунди наопачки со отворени ерфлоу и џусфлоу, можда треба појќе да постои??? интересно е што има капење и од горнио ерфлоу под дриптипот.. ако тоа вреди да се спомне како бонус..?
75вати максимум, и тогаш стартува да пука... незнам кога има драј брнProveri gumicata gorniot ako sobira tecnost krevaj snaga ja cicas tecnosta poso ne isparuva, ace lud go cepase vaporesso na 90w i maka nemase taka da mene mi e optimum 80w na hard na smokot. Nekade ne ja praatis rutinata a najverojatno e do malata snaga ne ja isparuva tecnosta dovolno, dali si krenal snaga da vidis koga e limitot do dry burn?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Da ne turas na sredinaеве сега на 80 вати на хард.. 2 и пол секунди и веќе жежи.. Работава е шо кога ќе го разгорам и избришам од течење после е таман.. еве сега вејпам на него.. ама прв дотур на течност, тече од ерфлоу, па дувам низ него во салфетка ми вади течност, па го горам и после престанува дури да го дотрошам.. ама на стартот тече
E тоа вапоресо да може да збори...75вати максимум, и тогаш стартува да пука... незнам кога има драј брн

ке се оправи не се грижи има да работи како саатСакам да зеам накоја од овие цигари па ако може да ми препорачате што е top of the line најново и испробано.
Единствено ми е важно да не е многу комплицирано за одржавање и да е моментално најдоброто што може да се купи.
Тоа е тешко прашање зошто прво треба да се знае дали ти е важно да биде дискретна(мала) или може да биде како гитерка цигла, и дали сакаш да имаш чувство како цигара да пушиш или ти е филмот облаци да правиш?
Послато са Lenovo A3500-FL уз помоћ Тапатока
За VTC Mini (овој му е наследникот и иста цена се, само 0,03 долари разлика) требаат и 18650 батерии, кои треба да се пазат (да не се направи спој, кој е опасен кај нив) и моментално се доста скапи (односно скап е шипингот до кај нас, а евтините се опасни). За Кајфунот мини В3 треба и жица и памук и учење да се мота... Апсолутно ги препорачувам, но подоцна. За почетник мора да биде што поедноставно, тоа значи глави и вградена батерија.
Заклучок: ако сакате течноста да ви мириса на изгорена гума слободно земете го ова^
По-нефункционален дрипер здравје![]()
Го гледав уште пред 2.недели Грим Грин го чачкаше.
Ако капнуваме по 3-4-5 капки ќе брка работа, иначе ќе тече ко лудо![]()
Mad-hatter RdA уште одамна излезе со Top-cap на hinge, и тој не беше нешто вау популарен![]()
Гимици еден куп![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
и ставете го најмалку на 80w
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден