stoneeater
hello world
- 23 јули 2010
- 97
- 102
Дали бркаат работа Е2xxx, Е4xxx или Е5xxx процесори? Евентуално Celeroni 430. Mожам да набавам 10-тина парчиња.
Колку парчиња рам фалат ?
Околу 40ина плочки од 1 или 2 ГБ. Ќе гледам да набавам уште некоја за да има втора транша на делови кои ќе ги пратам/донесам.
Дали бркаат работа Е2xxx, Е4xxx или Е5xxx процесори? Евентуално Celeroni 430. Mожам да набавам 10-тина парчиња.
Тооооо мајсторе!!!Arena Electronics донира 20 парчиња DDR2 рам мемории.![]()
Не мораш толку многу. Причекај до крајот на утрешниов ден да ги рекомбинираме и да знаеме точно колку парчиња уште ни требаат.
Почнете да ги давате, мислам дека премногу се собраа за да седат сите на куп.
Море како пошло деновиве, не се знае на кого веќе му треба помош.
Еве кај мене дома, сликано со чкарт телефон јебига...
Погледнете го атачментот 47418 Погледнете го атачментот 47420 Погледнете го атачментот 47422
Чекам да ми се јават и да проценат дали е безбедно за живеење, низ цела зграда од 14 спрата е вака испопукано, пола комшии избегаа....
Од кога здрма вториот пут, не сум бил дома, живеам на 8ми, шит беше ептен, изрипав бос по гаќи, еве втор ден сум кај девојка ми. Не сум бил дома да видам шо како е, ама кој му е*e матер бе, битно жив сум сеуште![]()
Не бе не е заебанција работава, луѓе у шатори спијат, само ги гледам товарат коли и бегаат.
Најголем проблем кај мене е што многу преградни ѕидови кај комшиите се срушени, целата конструкција е ослабена, и ја срушив еден за да добијам на простор. Не е страшно преграден ѕид кога е во прашање, меѓутоа незгодно е што и плафоните почнаа да пукаат, цели линии од крај до крај, доволно е едно парче малтер да се одвали да ти рокне у глава и ајт создравје. Тоа што имав вредна техника за сервис низ дома одма ја вратив, да не случајно бидне некоја беља....
Благодарам за мониторот. Ќе се слушнеме за да се договоримеАко има сеуште потреба од монитори имам уште еден HP 17" LCD монитор за донирање. Астро и Даниел пишете ми за да планирам достава.
Поздрав,
Ивс.
Се извинувам за големото задоцнување ама имам порака од малиот ПетарчеПогледнете го атачментот 47712
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
VGA ASUS RTX 5070 PRIME OC WHITE 12GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, 90YV0M19-M0NA00
47.490,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден