Да даmicrosoft akaunt napraj logiran si?
Време\Регион погрешни, провери и смени ги.Зедов Lumia 640. Не ми созволува апдејт на фб,ниту симнување на фб messenger. Дава ерор 8004884b. Јазикот и локацијата ми се исти-USA. Помош ве молам...
Ресетот помогна. Фала =)Време\Регион погрешни, провери и смени ги.
Logout/login напрај.
Ако не се оправи ти останува reset.
By the way добар избор на телефон.
Имам сега нов проблем со лумиа 640. Престана да ми работи флешот (блицот за flashlight) и магично ми се зезна месинџер апликацијата од фб, и кога ја инсталирав повторно, ми јавува ерор #602 username is not a member of the user table. wtf?? До пред 10 минути функционираше. Што е со телефонов?![]()
![]()
Го изменив постот, види погоре, се дешава кај повеќе корисници на WPТе погодил некој малер, ај пак фактори ресет
Имам проблем со телефонот , го оставив да се полни ама не бев дома , се полнел повеке од 24часа и не го приметиле за да го исклучат. Сега пробувам да го вклучам но не сака. Да не знае некој како можам пак да го вклучам ?
Има тема за Нексус телефони, таму подобро ама секако одлична зделка ако праќаат и до овдеМислaм декa е сooдветнa темa
http://www.androidauthority.com/deal-nexus-6-on-sale-amazon-639674/
Не сум сигурен дaли прoдaвaчoт нa aмaзoн пуштa зa МК
Се вклучи , ти благодарам .Држи го копчето за вклучување едно 10 секунди. Доколку несака, повтори ја постапката но телефонот стави го на полнач додека го правиш тоа.
Znaes kako da vlezes vo Fastboot kaj nego?Ај малку на помош, живци искинав 3 саати веќе со лг во. Не знам како при флешување на кернел, го заебав некако и не сака да се бутира никако. Пишува само 960 fastboot started.
Некако успевам да влезам у даунлоад мод со копчињата ама не сака да ми го препознае глупиот пц да го флешувам наново. ЛГ флеш тул ова дава цело време:
Погледнете го атачментот 33182
Инсталирав лг драјвери, не сака никако. Истото ми го дава и на другиот компјутер...
Знае некој како да средам да го препознае, или да го мавнам од земја?