dejan_str
senior
Цената во ледиком на Xperia Z го прави доста интересен избор,мислам дека наместо iPhone5 требаше nokia lumia 1020 да го туриме,доста интересен телефон е.камерата е екстра но како што повеќето преферирате има повивидни бои и од Samsung S4 ,дали е тоа поради Amoled екранот или намерно е така направен но сепак подобро изгледаат тие бои него реалните.Дизајнот и изработката се супер и дава многу подобра слика во Lowlight За разлика од 808 pure view.Може да се каже дека 1020 е единствен телефон кој прави слика која не е толку лоша во Low light околина,но и тоа е не толку битно пошто нели блиц си има телефонот и секој во темно слика со блиц.
Xperia Z според мој вкус има подобар дизајн и од ХТЦ оне,но кажав предходно што не ме бендиса кај него.
HTC one е сеуште најпопуларен телефон помеѓу членовите на форумов(барем од тие што гласале)
GS4 како и сите od galaxy палетата се најпродавани и јасно е дека се одлични телефони.
Најмалку заинтересираност на форумов за iPhone.Дизајн и изработка=прекрасна но изгледа проблем е no android што не го сакаме толку(со исклучоци)
BTW колку јака работа била "Ignore" опцијава,како до сега не сум ја користел
како анти кидс стаф е.
Xperia Z според мој вкус има подобар дизајн и од ХТЦ оне,но кажав предходно што не ме бендиса кај него.
HTC one е сеуште најпопуларен телефон помеѓу членовите на форумов(барем од тие што гласале)
GS4 како и сите od galaxy палетата се најпродавани и јасно е дека се одлични телефони.
Најмалку заинтересираност на форумов за iPhone.Дизајн и изработка=прекрасна но изгледа проблем е no android што не го сакаме толку(со исклучоци)
BTW колку јака работа била "Ignore" опцијава,како до сега не сум ја користел