Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Проблем со симнување

Paloski Marko

read-only
5 ноември 2008
28
7
Не знам зошто кога симнувам фајлови од интернет преку линкови (rapidshare,megaupload,hotfile ...од сите страни па дури и од microsoft) не ми се симнуваат туку застануваат на пола и не продолжуваат.Ако фајлот е поголем од 100 mb нема шанси да се симне успешно,само фајлови до 90-100 mb ми се симнуваат сите.А преку торент се се симнува. Пробав и на гугл хром,експлорер,мозила.. и со донлоад менаџер сегде исто ..:S Имам интернет од one неограничен со 8Mbps , на speedtest ми дава 66ms, 6.34 mbps донлоад и 0.52 mbps аплоуд.. Што е проблемот ??

Paloski Marko

read-only
5 ноември 2008
28
7
Download Accelerator Plus ти треба тебе или исчисти регистри.

со DAP исто несакаше, ги исчистив регистрите и вчера пуштив се снима се,али денес пак исто повторно ги исчистив регистрите, но не се симнува :S:S.. Во што може да е проблемот ?? ://

stefan_v

user
3 мај 2010
1.426
604
macedonius.com
Можно е вирус да е причинител(Кај мене ова беше).
Пробај со лаптоп на истата мрежа. Ако е исто, викни ги од One.

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Избриши ( или онеспособи) го антивирусот ( доколку го имаш ), анти спајверот, огнениот зид.

Преземи ComboFix, скенирај, среди се` што е за средување.

После тоа преземи TuneUp, па среди ги работите и со него.

ComboFix ќе го одстрани моменталниот малициозен софтвер ( доколку го имаш ), а TuneUp ќе го среди потенцијалниот проблем.

Провери ја оваа комбинација, па изложи резултати.

shooter#1mk

hello world
19 мај 2011
64
3
Јас го имав истиот проблем се јавив и ми кажаа дека удрило гром во некоја антена :LOL:. Можно е да не е кај тебе проблемот.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.704
3.351
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Ако ти дадам конфигурација би го променил мислењето .

cool story bro.
Tвоите мора да се ненормални што ти зеле некој добар компјутер, јас би ти дал една 3ка да се учиш :/

Нема да престанат глупавите теми на овој форум :/

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно