Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Dreambox

mdN

hello world
26 јануари 2009
175
8
Значи имам dreambox DM-500S. До пред 4-5 месеци немаше никаков проблем.. од тогаш почна полека да снемува програми, па сателити - за денес да не отвори ништо. Дали знаете некое чаре за ова или како што реков во темата на ratina4 да менувам во BoomTV или слично ..

ChuckNorris

hello world
12 август 2010
58
2
не ти отвара ни еден канал, дури ни слободните?
смени конвертор на антената, тош што го имаш е дефектен, посебно ако е многу стар.

Mo3oK4e

hello world
8 декември 2009
477
22
Пробај на Thor 0.8W ако не ти ја отвора City тогаш направи го тоа што ти го кажа ChuckNorris.Ако ти работи тогаш ти преостанува да си купиш картички за одреден телевизиски пакет затоа што повеќето канали преминаа во награ 3 кодирање.

mdN

hello world
26 јануари 2009
175
8
Ах моја грешка, бидејќи не гледам телевизија никако .. ги отварало само некодираните.. е сега тука станува збор и за сите други сателити освен тор: еутелсат, амос, чклј итн итн итн ..
@ ChuckNorris Колку чини конверторот на антената и дали можам да го најдам и дали ќе го среди мојот проблем?
@ Mozokche: Картички за телевизиски пакети можам да си купам и без дреамбокс, значи мојте родители го купија дрембоксот за да не трошат толку буџет и самиот dreambox да ги отвара програмите преку интернет (се е како што треба поврзано...)

ChuckNorris

hello world
12 август 2010
58
2
за да гледаш кодирани канали или картичка купи и/или шеринг намести си. како барај по интернет. или пак купи си годишен шеринг. многу повеќе канали ќе гледаш него ли со мактв или боомтв.[/

Mo3oK4e

hello world
8 декември 2009
477
22
Еве јас да прашам едно прашање. Дали може на dm 500s да се направи одредени канали да се отвораат со password? Значи пред да се стартува програмот да побара лозинка?

mkdboy

hello world
16 септември 2010
178
56
zdravo jas sum nov sakam da kupam dreambox500s mi nudat za 250 otvara sve sto moze da se gleda od pink totaltv sky calcio sky germanija hrt1 2 obn nova i td pa me interesira koj a e garancijata deka ja ke gi gledam ovie kanali i do koga...i kako funkcionira toa .......pozdrav

saso28

read-only
18 ноември 2009
34
0
Сигурно цената што си ја пишал е со вклучен шаринг прашај за колку време ти е ако ти е за 1 година премногу е зошто цената за тој ресивер е 4200 ден а шаринго оди од 50 -70 евра зависи од кого го зимаш .

memento

hello world
23 мај 2010
80
2
Гаранција њама за шеринг ама баш никаква освен жими нешо блиско .... Али вреди ризик ја веслам веќе месец и нешо и слободно може да се каже дека нема нешо боље :bravo::bravo:

mkdboy

hello world
16 септември 2010
178
56
fala na odgovorite decki da toa e so sering za 1 godina ..ali taa cena e komplet sose tanjir motor.ovo ono taka da sepak fala na odgovorite i ke reskiram vo sekoj slucaj..:)

ratina4

read-only
23 октомври 2009
39
1
jas veke imam sat.antena bez motor .sakam samo hot,astra da mozam da gi gledam francuskite pr.KOLKU BI ME KISTALO TOA. fala:zbunet3::zbunet3::zbunet3:

Екимот

read-only
26 септември 2011
2
0
еако има некој да пише понуда у ПП за комплет 800 HD, значи тањир, моторче, лнб, монтажа...и кој модел е?
барам саглам клон: Tuner version (M) BSBE2-801A

Екимот

read-only
26 септември 2011
2
0
ако има некој да пише понуда у ПП за комплет 800 HD, значи тањир, моторче, лнб, монтажа...и кој модел е?
барам саглам клон: Tuner version (M) BSBE2-801A

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно