Кај мене од горан магацин, стигаат наредниот ден во крива паланка.Здраво на сите
Прв пат нарачувам нешто од Тему.
Пратката треба да ми стигне преку Виапост моментално пишува на трелинг Магацин Горан.Дали некој знае од прилика за колку дена би стигнала од магацинот во Битола?
Џабе, на тој број никој не крева.
Џабе, на тој број никој не крева.
не им е лесно и на нив, никој не се јавува за пофалби,,,,Е не креват, дури ни VIP Пошта не крева. Знаат тие многу добро зошто се јавуваат луѓето![]()
што се нервирате, ќе ви стигне, у процедура е. Јас сум се бунел у Тему летоска али џабе е, така работат.
Ги носат у магацин и после шофери ги превземаат попладне ги носат до дома ако не ги земе некој од магацин лично. Обично праќаат на вибер да си ја земеш сам, некогаш не. Зависи.
Ново карго исто како IMILE шпедиција сеПратката со број за следење VIA1764082.... која ја има на сајтот од Via post, на Тему стои дека е преку QTExpress, нешто што досега не сум го видел. Има некој искуство?
И мене последните 2 пати преку Imile ми беше ми ја доставија Елс
класичниот балкан менталитет, сигурно им викаат и на доставувачите дека се доволно на број.Не е така, со сув гз риби не се лови. Ако веќе имаш голем обем на работа ти се зголемува и приходот - вработи повеќе луѓе. Убаво е кога си ги земат паричките, ама од лакумост и тие ќе ги изгубат ако продолжат вака.
И на AliExpress праевме refund ама затоа ни го начукаа со shipping, да не испадне исто и со Temu.
обично неколку дена, според мое искуство 2 или 3 најчестоЗдраво на сите
Прв пат нарачувам нешто од Тему.
Пратката треба да ми стигне преку Виапост моментално пишува на трекинг Магацин Горан.Дали некој знае од прилика за колку дена би стигнала од магацинот во Битола?
Нарачка од 16ти ноември, уште е in transit to the airport
MONe/VIP
Почекај малце, ќе биде. Исто и јас чекав неколку дена, прашав и овдеНекој инфо дали има за м оне од каде се подигаат пратките од кај нив? Веќе 3 дена ми стои статус "во дистрибутивниот центар" ...
11.11 гужва е секогашимаат некои одолговлечувања кинезите.