acko123-4
hello world
- 19 декември 2021
- 52
- 54
Исто и кај мене не покажува ништо...Да не има некој проблем со апликацијата да не покажува трошење на интернетот? Си стои како да нема трошено.
Исто и кај мене не покажува ништо...Да не има некој проблем со апликацијата да не покажува трошење на интернетот? Си стои како да нема трошено.
Види да ли ке се среди со ова подесување.Пишував јас сега брзо. Сликата и звукот не им се добро синхронизииирани, барем кај мене на VDSL.
Ова е решение засега колку читав на нет, кај црногорците дури го пише во FAQ. Потака ќе било решен проблемот со синхронизацијата (од телеком ова кажано било).Види да ли ке се среди со ова подесување.
Види да ли ке се среди со ова подесување.
Јас ги имам новите недела дена , се добро си работи .Има ли некој од новите ресивери-андроид боксови. Ќе треба да правам договор, и ми следуваат нови боксови, а се плашам да не кочи/сецка. (имам оптика до дома)
Сигурен сум дека ова ќе го решат од телеком без чепкање во менија т.е исклучување опции како што кажаа погоре. Има уште многу работа андроид боксов ама ќе го средат со тек на време. Таман до крај на година кога планирам да се префрлам на негоЈа исклучив опцијата, сега за сега на Тенис е добро. Ќе треба ден-два за да се утврди со сигурност, ми делува ветувачки.
Сигурен сум дека ова ќе го решат од телеком без чепкање во менија т.е исклучување опции како што кажаа погоре. Има уште многу работа андроид боксов ама ќе го средат со тек на време. Таман до крај на година кога планирам да се префрлам на него))
btw Што телевизор имаш? Понов или постар?
Погледнете го атачментот 137524
Кој има проблем со каснење звуков.
Постапка како на сликата ,прави на поефтините телевизори.
Колку читам по форуми ова е random проблем, некои го имаат а некои не. Кај еден пријател ваков проблем немало пример. Ама за среќа има Решение какво такво ама и телеком свесни се за проблемот (на црногорскиот телеком дури проблемов и решението беше пишано во FAQ.Philips 43 инчи, модел точно не ми текнува ама земен од SET e.
Да надополнам дека проблемот делува решен, фала ви. Тоа што сум револтиран е како тоа гигант како телеком што е појма да си немаат од каде е изворот на проблемов. 2 пати интервенции од тимови, еднаш менување на цела опрема и никој да нема појма дека треба Dolby Surround да се исклучи? Страшно.
Ај тоа, сетингот е квалитетно закопан во под-мениња.
П.С друго прашање имам сега. Имам рутнат Mi 9T со Magisk. Magenta TV GO не сака да подигне бидејќи не се наоѓала во безбедна околина.
Error message: This app cannot run because the environment is not secure and your data may be at risk + QR code.
Има некое чаре?
Мислењето е автоматски споено:
Сега ти го читам постот друже, не знам како сум промашил. И што, демек ова на поевтиниве само се случува? Зошто им е по default вкучен?
Кој рутер го имаш?Има некоја новост за bridge mode на новава Магента?
Хаваито.Кој рутер го имаш?
Може да се стави во бриџ мод.Хаваито.
И доколку имам Магента ТВ? Прашувам бидејќи пред некој период некој пиша дека сеуште не е направено за новава платформа. Штом е средено, одлично! Благодарам.Може да се стави во бриџ мод.
Мислам дека нешто грешиш, ако имаш од новата платформа Магента бокс тогаш немаш хуавеи, боксовите колку што разбрав работат само со техниколорИ доколку имам Магента ТВ? Прашувам бидејќи пред некој период некој пиша дека сеуште не е направено за новава платформа. Штом е средено, одлично! Благодарам.
Ова ако е за оптика, за вдсл може и Speedport PlusМислам дека нешто грешиш, ако имаш од новата платформа Магента бокс тогаш немаш хуавеи, боксовите колку што разбрав работат само со техниколор
Да да друже, јас за оптика зборамОва ако е за оптика, за вдсл може и Speedport Plus
зборот Оптика Струга е Научна ФантастикаДа да друже, јас за оптика зборам
Тоа е друго. Абе фрката е со сум на стара Магента со МаксТВ и Хаваиво ама сакам да обновам сега и затоа прашувам дали ја има bridge mode пошо знам Техниколорите немаат. Сосема сум океј да останам на Хаваито ми врши работа, па и макствто мада тоа тешко гледам.Мислам дека нешто грешиш, ако имаш од новата платформа Магента бокс тогаш немаш хуавеи, боксовите колку што разбрав работат само со техниколор
И доколку имам Магента ТВ? Прашувам бидејќи пред некој период некој пиша дека сеуште не е направено за новава платформа. Штом е средено, одлично! Благодарам.
И кога монтираа кај брат ми МагентаТВ пред некој месец а и сега и кај мене кога ги менуваа во андроид боксови ги прашав дали може да го задржам хуавеито, и два пати ми рекоа не може, не работат со хуавеи и мора техниколор, а од овде што сум читал не може бриџ на него. А исто и јас ко тебе бев на стара магента од 2019, и се изначекав да ми сменат, помина месец и некој ден додека дојдатТоа е друго. Абе фрката е со сум на стара Магента со МаксТВ и Хаваиво ама сакам да обновам сега и затоа прашувам дали ја има bridge mode пошо знам Техниколорите немаат. Сосема сум океј да останам на Хаваито ми врши работа, па и макствто мада тоа тешко гледам.
Ако ти го остават Huawei ке можеш бриџ мод,ако ти стават Техноколор тогаш нема бриџ мод.Иначе новата магента користи интернет,и нема никаква поврзаност со бриџ мод,затоа што и дадодатен рутер да имате, ке презема интернет и ке работат без проблем преку лан кабел.Тоа е друго. Абе фрката е со сум на стара Магента со МаксТВ и Хаваиво ама сакам да обновам сега и затоа прашувам дали ја има bridge mode пошо знам Техниколорите немаат. Сосема сум океј да останам на Хаваито ми врши работа, па и макствто мада тоа тешко гледам.