musicenthusiast
hello world
- 15 октомври 2021
- 187
- 266
Исто и кај мене нема прокси на Телеком.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Brzi ovie od Google![]()
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Не е Pixel magic ова, секој уред кој што користи Google Messages (вклучувајќи го и мојот Xiaomi Mi 10) автоматски блокира вакви работи.Деновиве кружат информации дека се шири вирус во вид на СМС порака со линк, кој доколку го кликнеш...
Епа денес ме таргетираа мене, но Pixel детектира дека е СПАМ и не добив воопшто нотификација за порака, туку нотификација дека детектирана е СПАМ СМС порака.
Pixel magic:
Google magic тогашНе е Pixel magic ова, секој уред кој што користи Google Messages (вклучувајќи го и мојот Xiaomi Mi 10) автоматски блокира вакви работи.
Може да направиш енрол на официјалната страна на Гугл и да бидеш како бета-тестер за Андроид 14, макар што сега е официјално пуштена верзијата во продукцја, така што нема да има багови(јас сум од август вклучен).Пашањето ми е, каде би можел да го најдам update-от за Android 14.
Нема никаде во мк.Да не сретнал некој негде маски за Pixel 6 во Скопје?
Во Ледиком имаше пред 2 неделиДа не сретнал некој негде маски за Pixel 6 во Скопје?
Нема.Во Ледиком имаше пред 2 недели
види тука Футрола Spigen Ultra Hybrid за Google Pixel 6, транспарентнаНема.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
Ја видов понудата од жирафа, али ми се виде доста скапа. Нарачав од Али.
не сум пробал, ама зашто не би работело?Дали почна да работи 5G на некој модел Pixel во Македонија?
Нема поддршка ниту од Гугл ниту од нашиве оператори.не сум пробал, ама зашто не би работело?
Не активира тој 5Г, ниту па може. Заборавете на 5Г на пиксел во Македонија. Се додека немаме официјална поддршка од Гугл, ништо од тој муабет. А за волте таман си е таа алатка, само нервира што мора да се применува после секој рестарт.Нема поддршка ниту од Гугл ниту од нашиве оператори.
Тој фиксот за Волте не знам дали активира и 5Г.
![]()
pixel-volte-patch/README.en.md at main · kyujin-cho/pixel-volte-patch
Pixel IMS: Rootless replacement for Tensor Pixel VoLTE patch - kyujin-cho/pixel-volte-patchgithub.com
Јас мислам дека е до GoogleДо операторот е, П6 Про во Франција на Оранге имав ВоЛТЕ и 5Г, овде срамота.
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден