martinco2000
read-only
- 14 јануари 2018
- 19
- 37
За пиксел 8 про стигна денесМу стигна на некој December feature drop?
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk
За пиксел 8 про стигна денесМу стигна на некој December feature drop?
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
и кај мене беше околу 400-450 MBИ јас пуштив да проверам откако ве прочитав и почна да симнува, инаку не ми јави сам.
Pixel 6
Погледнете го атачментот 132698
Едит: Гледам кај 7а (@gdamjan) поголем е апдејтот, кај другите како е? Ваљда има повеќе ствари за поновите модели...
Koристам Mi 10 купен во Бугарија, имам и 5G и VoLTE. Нема потреба да е купен од кај нив.кај нив VoLTE работи само ако уредот е купен кај нив.
Мора да го повторуваш активирањето после секој упдејт. Најверојатно затоа прекинало да работи.Туку што правиме со недостапност на 5G и неможност на користење на VoLTE во МКД.
Пробав да активирам VoLTE со Shizuku и работеше едно деноноќие веројатно додека не ме фати A1 бидејќи од она што читам кај нив VoLTE работи само ако уредот е купен кај нив.
Искрено не верувам дека ќе овозможат 5G достапност бидејќи од она што читам треба да биде овозможено од google исто така.
Прочитајте пак.Не, нема никој ни во регионот, далеку од 5Г на пиксел во МКД.
Understand 5G compatibility & roaming on Pixel phones - Pixel Phone Help
5G mobile networks let you use more bandwidth than 4G. With more bandwidth, you can get faster speeds. To confirm that you have a phone and carrier that supports 5G, you’ll need to buy a data plan anpixel.withgoogle.com
Тажно за еден телефон од ваков калибар.. но тоа е што е нема поддршка за Pixel 6 па не за Pixel 8 pro. Нареден телефон веројатно подалеку од Google.Прочитајте пак.
Драго ми е за ентузијазмот, но немам надеж дека ќе ни обрнат внимание. Многу мала група на корисници има кај нас, далеку поголеми земји исто така не се на списокот на поддржана 5G имплементација.Се обидов да искомуницирам со customer support од google.
Пополнето и од мене.Се обидов да искомуницирам со customer support од google. Ме упатија да оставам забелешка, дека сакам да се дозволи 5G на Pixel телефоните во Македонија. Истото да го сторам преку следнава форма од достапна од Pixel телефонот. Ако се оформи некоја критична маса, може ќе ескалира на повисоко ниво нештово. Зошто да не се обидеме.
Погледнете го атачментот 133257
+1 и од менеПополнето и од мене.
[205283.065134] usb 1-5: Found UVC 1.00 device Pixel 7a (18d1:4eed)
Јас најчесто нарачувам преку познаници во Германија. Доста често има и промоции и bundles на MediaMarkt/Saturn или на Amazon.Децо, што е најдобра алтернативе за порачување Google опрема? Се мислам да земам buds и watch за да го комплетирам сетот.
Јас го земам Pixel Watch 2 топ е, знаев дека многу што го добија со 8 Pro ќе го стават на оглас . Се исценкав за 220 го земав неотпакуван. Ако имаш некој во Германија/Холандија на оглас ги има многу неотпакувани.Децо, што е најдобра алтернативе за порачување Google опрема? Се мислам да земам buds и watch за да го комплетирам сетот.
Работи на РС, јас го имам инсталирано и функционира во двата правци. Ретко го користам, ама работи. Pixel 6 со Windows 11 (Z790 chipset).9to5Google: Google starts rolling out Quick Share on Pixel, non-Samsung devices
![]()
Google starts rolling out Quick Share on Pixel, non-Samsung devices
Following the CES announcement at the start of this month, Google is now rolling out Quick Share on Pixel and other non-Samsung devices.9to5google.com
ова се појави кај мене. интересно ќе биде ако успеат да го стандардизираат и со PC-ја (мене лично ми работи kdeconnect, ама добро е да постојат стандарди)
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден