Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Барам Човек, Фирма, Услуга - Официјална тема

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.800
33.933
roka.mk
Нека биде оваа тема за сите кои имаат потрба од некој Мајстор или фирма која не е поврзано со компјутери и ИТ опрема, ако ви треба човек за нешто да ви заврши овде побарајте бројче совет или билокава информација.

Еве јас ќе побарам прво.
Дали имате неко човек или фирма што се занимава со брусење на бетон? Значи ми треба да обработи бетон како во моловите што се гаражите.
АКо сте работеле со некои или имате некој што знае некој што го работи тоа споделете информација.

Поздрав.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.800
33.933
roka.mk
Не го замарам со такви глупости него ќе ми треба, ќе ве замарам вас :)

daibau немаат имам отворене позиција.
Пазар 3 пун курац дебили неодговорни.
имашчоек не успеав да најдам ниеден,
rinol контактирани не работат со мали површини само над 500квадрата
Hipox ги спомнав во друга тема дека не ми враќат на мејлови, благодарение на @shooter кој испадна дека лично ги знае ќе стапам во контакт со нив и ако се нафатат ќе се договорам со нив.

mdeni

senior
24 септември 2012
6.088
6.019
Има ли некој за бетон што може да prep and hydro seal бетонска површина? 100м2 рецимо.

Ете ако знае некој нека каже. Не да се лакира да ја импрегнира бетонската површина, за да не се влажни и да не се прави со мов.

Благодарам.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

AleksandarBR8

hello world
8 февруари 2015
199
318
Скопје
Има ли некој за бетон што може да prep and hydro seal бетонска површина? 100м2 рецимо.

Ете ако знае некој нека каже. Не да се лакира да ја импрегнира бетонската површина, за да не се влажни и да не се прави со мов.

Благодарам.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Izodom | Skopje
Повели за премази/изолации јави се на 076
Нека биде оваа тема за сите кои имаат потрба од некој Мајстор или фирма која не е поврзано со компјутери и ИТ опрема, ако ви треба човек за нешто да ви заврши овде побарајте бројче совет или билокава информација.

Еве јас ќе побарам прво.
Дали имате неко човек или фирма што се занимава со брусење на бетон? Значи ми треба да обработи бетон како во моловите што се гаражите.
АКо сте работеле со некои или имате некој што знае некој што го работи тоа споделете информација.

Поздрав.
Познавам човек од Охрид што се занимава со стругње подови машински, не знам која беше фирмата но имам број

Torlakian

hello world
21 октомври 2014
323
368
Куманово
Овакво некој да ми напраи, знаете ли некога? Само гледам 7.5 киловата мотор и 380 волти нешто, индустриска струја а?
Ја имам електромотор 4 киловата, ваљда и тој може да пројде колко толко? Со мотор на бензин би било уште подобро ако може да се направи, кај има да се најде да се купи таков мотор?

View: https://www.youtube.com/watch?v=DEjxau-NKwg

View: https://www.youtube.com/watch?v=1J34QEmSam4

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно