P7p = ~1kКај нас ќе ги донесе некој? Се знае која цена ќе бидат?
Близу си бил,p7 800e во МобеликсP7p = ~1k
P7 = ~750
Побрзо го донесоа Мобеликс отколку што очекував, искрено. Ме интересира дали наскоро и про ќе го донесат и дали ќе имаат black friday попусти па да може да се земе барем близу до „нормалната“ цена, но ги немам пратено претходни години какви се со black friday попустите за да се надевам
Најдобра опција да се земе преку некој од странство ако се можеСе знае кај нас како оди тоа, ретко има реални попусти.
Тоа секако, ама не секој има можност за тоа.Најдобра опција да се земе преку некој од странство ако се може
Кој би го зел ти? Со 7 добиваш повеќе вредност за тоа што си платил, а 7P има интересни features но ми се малце underwhelming за 250 евра разлика.Тоа секако, ама не секој има можност за тоа.
И јас чекамИма некој 7? Да стави некоја слика ме интересира камерата![]()
Добро прашање, камерата би требало да е малце подобра на 6П мислам, а од сликите кои имам видено од двата модели се доста слични. Секако 6П има телефото и подобар дисплеј, подобра батерија, повеќе меморија. А 7 го има новиот Tensor G2 чип и подобрувања на fingerprint сензорот и подолга поддршка за апдејти од Гугл. Имам читано дека 6П имал доста многу проблеми со конекција, fingerprint, загревање, други багови кои не знам дали се се' уште присутни или ги имаат поправено со апдејти.Гледам и цените се слични мегу 6п и 7, а не знам кој има боље камера![]()
Може? И јас на тој начин ќе го земам, ама немам видено попуст на 7П досега (зборувам за купување нов телефон, не на старо)^ Превисока цена. Во Германиите веќе може да се најде за 750-800€
Може? И јас на тој начин ќе го земам, ама немам видено попуст на 7П досега (зборувам за купување нов телефон, не на старо)
се согласувам иначе, за таа цена (и поевтино ако не се лажам) може да се земе 256GB варијантата
Браво за германците чим така. Јас од Франција ќе го земам, па таму гледам и не сум видел вакви цени - не знам дали на грешка места барам или потешко им се даваат попусти нив
Само до крај на ноември ќе можат да ми го донесат, така да ако за BF не пуштат некој попуст ќе го земам по нормална цена. Се надевав денес дека ќе има нешто ама ништо немаше. Најголеми шанси за попуст има на амазон мисламОд 19ти почнуваат попустите за Black Friday, тогаш пушти се у барање активно6 про пред некој ден на германскиот амазон беше 650 евра сеа рипна на 690 али очекувам за недела дена пак да има некој попуст. Лани јас S20FE го купив за 470 евра, а беше околу 600+ редовна цена претходно.
Разочаран сум малку, слаби попусти за Pixel дадоа ко што гледам. OnePlus 10Pro го симнаа на 700 евра горе доле колку што ќе ме фати за Pixel 6proСамо до крај на ноември ќе можат да ми го донесат, така да ако за BF не пуштат некој попуст ќе го земам по нормална цена. Се надевав денес дека ќе има нешто ама ништо немаше. Најголеми шанси за попуст има на амазон мислам
Да, и јас. Денес една продавница пушти чуден попуст, нема попуст за самиот телефон но има deal -10 евра за секои 100 евра, тоа значи за 7 Pro би било 85 евра попуст (-5 евра за некоја картичка што мора да ја имаш за тој deal). Така да ако не најдам подобро нешто најверојатно со таа варијанта ќе одам, подобро од ништо.Разочаран сум малку, слаби попусти за Pixel дадоа ко што гледам. OnePlus 10Pro го симнаа на 700 евра горе доле колку што ќе ме фати за Pixel 6pro
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден