Зависи на што играш на конзола или пак со контролер многу тешко ми оди со прво лице, некако немам чувство за прецизност како со маус.Не, само од прво лице. Меѓутоа ова бар за мене, не е проблем.
Многу добра игрица во која што конролираш до 3 карактери истовремено, секој со уникатни способности кои ги комбинираш за да успешно напредуваш.Greak: Memories of Azur is a beautiful single-player puzzle platformer adventure. You will take the role of three siblings: Greak, Adara and Raydel to guide them through the lands of Azur. Alternate control between them and use their unique abilities to escape from the Urlag invasion.
![]()
Изиграна главната прича на две седнувања од по 3 сати. Тројца од главните ликови ми преживеаја. Еден изгина од моја рака, другиот од безбедно се врати као да ги спаси и наеба. Втора тура планирам сите да ги преживеам и да ги дооткријам тајните што сум ги пропуштил.
Да, во план ми е периодов.Изиграј ги наредните 2 дела, вкупно ќе се 4.
![]()
![]()
Изиграна главната прича на две седнувања од по 3 сати. Тројца од главните ликови ми преживеаја. Еден изгина од моја рака, другиот од безбедно се врати као да ги спаси и наеба. Втора тура планирам сите да ги преживеам и да ги дооткријам тајните што сум ги пропуштил.
Си ја заборавил The Quarry, која само што излезе.Оваа е океј, мора да признаам има доста јаки jump scares, Little Hope е исто океј, но дефинитивно најдобрата од сите шо отскокнува е последната House Of Ashes, далеку далеку пред другите, сега на есен излегува последната за оваа сезона, The Devil In Me. Ако биде како House Of Ashes ќе биде одлична.
Until Dawn е подобра по многу аспекти.Си ја заборавил The Quarry, која само што излезе.
Досега најголемиот проект и Triple-A title на Supermassive Games вклучувајќи прилично познати актери како David Arquette, Halston Sage, Brenda Song, Justice Smith итн.
Играта е директен наследник на Until Dawn и цели да биде подобра од неа.
Можеби, но не ми беше тоа зборот. Затоа реков дека цели да биде, да не споиламе понатаму.Until Dawn е подобра по многу аспекти.
Ја проба ? Се мислев да ја симнам - кракната е веќе, - ама утре. Како е добро анимирана мачката значи - алал да им е..Stray. Не знаев дека е толку забавно да си улична мачка![]()
Да и роботот помошник. Топ на ps5 ја има со претплатата.Ја проба ? Се мислев да ја симнам - кракната е веќе, - ама утре. Како е добро анимирана мачката значи - алал да им е..![]()
Играва е срање у споредба со 1от и 2катаЈа завршив синоќа(Shadow Warrior 3)Воин на Сенка 3.
Една од најсветкавите, најшарени, „најтриперски“ (arena) пукачки игри што сум ги изиграл последниве години. Оружјата, иако само 6 на број (+ катана) си ја вршат работата и прават да се чувствувате како да управувате со навистина ѕверски алатки. Чудовиштата, иако не којзнае колку разновидни, нудат достоен предизвик и се одлично презентирани, а за пофалба е и опцијата да им направите своевиден finisher потег после кој извесно време го преземате нивното оружје со кое можете од сè друго да направите кланица. Тука се и задолжителните skill и weapon points со кои може да го појачувате вашиот карактер и оружја (иако, рака на срце, опциите се далеку од импресивни).
Играта може да се заврши за некои 5 часа, што е премалку. Истовремено, хуморот, иако очекуван од овој серијал, при крајот станува досаден. Не затоа што е толку лош, туку затоа што ликовите имаат навика да ја развлечат и објаснат секоја шега што ја кажуваат. Тотално непотребно.
Умерена препорака за викенд-игра, со напомена дека крвта и сецкањето на парчиња се заштитен знак на Воин на Сенка. Дополнително, презентацијата на играта е навистина пре-светкава, така што внимателно доколку очите не ви се носат најдобро со такви ефекти.
Погледнете го атачментот 115113
Играва е срање у споредба со 1от и 2ката
Во рели игри, звукот на колите е музика. И тоа пуштено на вуфер до даска за да ги осетиш вибрациите и да се подмочаш при секој крикМузиката е најдобра![]()
Во рели игри, звукот на колите е музика. И тоа пуштено на вуфер до даска за да ги осетиш вибрациите и да се подмочаш при секој крик. Just sayin'
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден