DrMTR
senior
- 27 март 2014
- 7.939
- 8.435
Додека се актуелни.Колку често има вакви понуди и колку долго ке може да се користат?
Додека се актуелни.Колку често има вакви понуди и колку долго ке може да се користат?
Доколку префрлаш број од друг оператор важи оваПогледнете го атачментот 106431
Од следниот месец ќе се префрлам на Lyca. Важи ова за мене или само за нови корисници?
Па да тоа сакам: од а1 постпејд ќе се префрлам на лајка припејдДоколку префрлаш број од друг оператор важи ова
Корисник сум веке 5 години , мрежа во секое време нет стабилен и како што напоменаа користат мрежа од А1 и заради нивни правила не е дозволено да се звоне или плаќа на специјални броеви ( болница , такси , ЈСП) сега може такси само префикс ке ставиш на почеток , се останато е супер и најповолни цени имаат за Македонија за 200 ден 5г нет и неограничени пораки и смс и никаков договор за Македонија е тоа перфектно .Вие што ги користите услугите на lycamobile како сте задоволни? Чива мрежа користат? Дали се стабилни?
Благодарам
На страната на Лајка имаш опција помош и префрлување на постоечки број цело тоа го пополнуваш го сликаш и го препраќаш на меил одма се реализира и го поднесуваш денеска утре е префлено бројчето .Па да тоа сакам: од а1 постпејд ќе се префрлам на лајка припејд
Си го препорачал некого порано, знаеш како оди практично?
Ја немам користено опцијатаПа да тоа сакам: од а1 постпејд ќе се префрлам на лајка припејд
Си го препорачал некого порано, знаеш како оди практично?
Го најдов форумуларот и им пратив имејл да ги прашам дали можам да им го пратам на имејл.го пополнуваш го сликаш и го препраќаш на меил одма се реализира и го поднесуваш денеска утре е префлено бројчето .
Доколку сакате да го префрлите Вашиот телефонски број потребно е да потполните барање кое може да го симнете од следниов линк MNP, Префрлете се на Lycamobile, БЕСПЛАТНА Припејд SIM картичка , да подигнете Нова Сим картичка од најблиското продажно место на Лајкамобајл и да ни го испратите на емаил заедно со PUK и ICCID бројот од Новата Сим картичка.
Значи земи си една 0 денарска картичка од било која трафика или кај што има Лајка затоа што ти треба да го потполниш формуларот за ново бројче да пишеш, тоест тоа од 0 денари каде ке биде префрлен постоечкиот број (ако не го пишува бројчето повикај *132# и ке ти го прикаже на екранот) стави 230 ден на старото бројче за да имаш кредит ке ти биде префлен и тој и ке си активираш понуда потоа .Го најдов форумуларот и им пратив имејл да ги прашам дали можам да им го пратам на имејл.
Ми викаат нова сим картичка требало... Ќе им се јавам утре телефонски да се разберам.
236 denari.Значи земи си една 0 денарска картичка од било која трафика или кај што има Лајка затоа што ти треба да го потполниш формуларот за ново бројче да пишеш, тоест тоа од 0 денари каде ке биде префрлен постоечкиот број (ако не го пишува бројчето повикај *132# и ке ти го прикаже на екранот) стави 230 ден на старото бројче за да имаш кредит ке ти биде префлен и тој и ке си активираш понуда потоа .
заради нивни правила не е дозволено да се звоне или плаќа на специјални броеви ( болница , такси , ЈСП)
Неможе се е заради А1 , муабетот е сакаш да зивееш под мој кров , во ред ке плакаш ама ке живееш по мои правилаСакаш да кажеш дека не можеш да оствариш повик кон брза помош, полиција и пожарна?
Неможе се е заради А1 , муабетот е сакаш да зивееш под мој кров , во ред ке плакаш ама ке живееш по мои правилаа за поволности Лајка се најефтини , не те условува за договор имаш интернет сега со нов пакет од 499 ден 22г и неограничени повици што повеќе
![]()
Неможе се е заради А1 , муабетот е сакаш да зивееш под мој кров , во ред ке плакаш ама ке живееш по мои правилаа за поволности Лајка се најефтини , не те условува за договор имаш интернет сега со нов пакет од 499 ден 22г и неограничени повици што повеќе
![]()
Прво правила и сервис на А1 е тоа не е до Лајка затоа што А1 поставува правила и интереси , ако им дозволи се ке изгуби многу корисници , мора да направат некоја кочница .Што е битно заради кого е, зар нималку не ти работи совеста што не можеш да вртиш на такви броеви? Ти се покакам у операторот.
Треба да ти е верно затоа што ти кажувам информации од прва ракаНекако не ми е верно ова... ова е must have за секој оператор и овие услуги мора да работат и да не се наплаќаат и да се достапни дури и ако немаш пари на сметка.
Моментално пред мене имам ЦРМ од лајка мобиле така да не се рекла казала .Озбилно вие двајца поверувавте на рекла казала муабети?
Каков одговор добиваш кога ке пробаш да повикаш 192, 193...?Прво правила и сервис на А1 е тоа не е до Лајка затоа што А1 поставува правила и интереси , ако им дозволи се ке изгуби многу корисници , мора да направат некоја кочница .
Треба да ти е верно затоа што ти кажувам информации од прва рака
Моментално пред мене имам ЦРМ од лајка мобиле така да не се рекла казала .
Мизерија!Ок, ова е криминал и мора да се санкционира некако. Истражувањето на Меклејн го потврди муабетот на М И
Ништо само ке се спушти повикот и никакво инфо .Каков одговор добиваш кога ке пробаш да повикаш 192, 193...
Ако не може да се повика итни служби од операторот без кредит тогаш имаш тоалетна хартија пред тебе.
Се додека бизнисот е побитен од човечките животи така ке биде за жал тоа е тоа.Ок, ова е криминал и мора да се санкционира некако. Истражувањето на Меклејн го потврди муабетот на Ноќниот Бес
Погледнете го атачментот 106537
Се додека бизнисот е побитен од човечките животи така ке биде за жал тоа е тоа.
Никаде не спомнав другар "на мене " тоа се правила и услуги на А1 и Лајка , кој сака купува кој не сака не купува јас пренесов информации што ги знаам а никаде не спомнав дека бизнисот ми е побитен , реков за жал прочитај по убаво , и на крај краева никој не присилува никого да користи оператор секој си има сопствено право на избор.Значи дека и тебе и сите што користите нивни услуги бизнисот ви е поважен од човечките животи. Класика македонска работа.
Па да, така е. Ама некој нема да знае. Ќе се случи несреќа а некој нема да може да повика помош. Што вели Брус, треба да се санкционира тоа.Никаде не спомнав другар "на мене " тоа се правила и услуги на А1 и Лајка , кој сака купува кој не сака не купува јас пренесов информации што ги знаам а никаде не спомнав дека бизнисот ми е побитен , реков за жал прочитај по убаво , и на крај краева никој не присилува никого да користи оператор секој си има сопствено право на избор.
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден