Си легнале каблињава
yes yesСи легнале каблињава![]()
Јако , браво . Нарачав и ја ваков држач за графичкава ми се свиѓа што крие кабли позади него . Пушти ми линк за кабливе од кај си ги нарачал.
Не само што си легнале, туку и спијат.Си легнале каблињава
WARNING 18+ content inside!
На краток стрес тест, скоро 20 степени пониски температури ми дава![]()
Имав, ветувам. Изгледа кулеров го изеде!А РАМ имаш на компјутерот или?
Со здравје да си го служиш инаку, добро изгледа.
Sent from my Samsung S20 FE
74 -> 56.Немогуќе!
74 -> 56.
Многу, многу ретко играм, а уште поретко некој бенч. Ова пробав дека ќе менував па ме интересираше. 98% од времето сум во некоја апликација и температурите се околу 30.По температуриве ќе да немаш ни потреба, ама ако е конфигурацијата од потпис и немаш хард диск, нема ли да добиеш подобар airflow ако ги извадиш држачите за диск напред?
Алал му вера и јака му душичка на машинчево. Гарант страда од клаустрофобијаМногу, многу ретко играм, а уште поретко некој бенч. Ова пробав дека ќе менував па ме интересираше. 98% од времето сум во некоја апликација и температурите се околу 30.
Не знам зошто, но од она што имам читано за процесоров е дека има варијација во јадрата голема.
Ова го јавува RealTemp.
Погледнете го атачментот 100350
SpeedFan кој уствари ми ги менаџира вентилаторите дава други вредности.
Погледнете го атачментот 100351
Како и да е, ништо страшно, нечуен е компјутерот, башка бутнат ми е во биро со затворена вратичка. Airflow = 2%![]()
Погледнете го атачментот 100352 Погледнете го атачментот 100354

Отварам тоа вратичето да го погалам чат патАлал му вера и јака му душичка на машинчево. Гарант страда од клаустрофобија
Sent from Телефон using Tapatalk
Го отворив еднаш вратичето, влезе мачката да спие внатре (мала кога беше). На претходниот компјутер.Отварам тоа вратичето да го погалам чат пат![]()
![]()
Во тој дел бирото нема позадина, отворено е, така да има некоја вентилација.Го отворив еднаш вратичето, влезе мачката да спие внатре (мала кога беше). На претходниот компјутер.
планираш да ставаш custom кабли? или друг мотив имаш што ти смета што не е модуларно?Напојувањето не е модуларно и е привремено, немаа во сетек солиден избор кога го купував па морав такво да земам.
Погледнете го атачментот 100365Погледнете го атачментот 100366
Морав некое да земам привремено, не ја продаваат графичката Сетек без фул конфигурација. Планирам да земам некое подобро фул модуларно, 750W или евентуално 850W Seasonic и custom кабли по нарачка од cablemod само не знам дали шипуваат до APО Box (амерички) тоа би било идеално решение.планираш да ставаш custom кабли? или друг мотив имаш што ти смета што не е модуларно?![]()
Не се ни приметува, што му се замараш.Морав некое да земам привремено, не ја продаваат графичката Сетек без фул конфигурација. Планирам да земам некое подобро фул модуларно, 750W или евентуално 850W Seasonic и custom кабли по нарачка од cablemod само не знам дали шипуваат до APО Box (амерички) тоа би било идеално решение.
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден