Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Потребен ми е програм за снимање на радио стрим?

• Ја почнал/а темата Deni
  • Време на почнување

Deni

read-only
12 мај 2009
1
0
Како би можел да снимам музика од радио што го слушам на компјутер, преку Winamp?

Пример, слушам Антена5 преку интернет и би сакал таа музика да ја снимам?

Stane

poweruser
4 октомври 2007
2.497
77
Мислам дека ова програмче ке ти послужи,тоа е пробна верзија а ако сакаш цела треба да си ја купиш :))

burce

hello world
1 април 2009
268
38
Скопје
Можеш со соунд рекордер да снимаш, иако квалитетот нема да биде претерано јак (но сепак прифатлив). Јас така снимам од youtube

Dark_angelMKD

lurker
4 декември 2008
558
53
Струга,Скопје
www.facebook.com
Можеш со соунд рекордер да снимаш, иако квалитетот нема да биде претерано јак (но сепак прифатлив). Јас така снимам од youtube

А зошто не го користиш Save 2 PC Pro со него имаш опција да симнуваш видеа од youtube и директно да ги конвертираш во mp3 или во некој од понудените видео формати.

Flash

hello world
22 декември 2008
140
1
Еве ти ја програмата што ја бараш ова ти е оргинална + има и радија од Македонија и од целиот свет и можеш да снимаш дирекно во Мп3 и во други формати... RarmaRadio 2.28.3 пробај спушти си ја од некаде.

burce

hello world
1 април 2009
268
38
Скопје
А зошто не го користиш Save 2 PC Pro со него имаш опција да симнуваш видеа од youtube и директно да ги конвертираш во mp3 или во некој од понудените видео формати.

Не знам, првпат слушам за него, free е програмчето?

Dark_angelMKD

lurker
4 декември 2008
558
53
Струга,Скопје
www.facebook.com
Ќе го uploadiram на нет и ако сакаш ќе ти дадам линк за да го симнеш а има и Lite верзија таа е free ама мислам дека ги нема сите можности што ги има Pro верзијата

burce

hello world
1 април 2009
268
38
Скопје
Ќе го uploadiram на нет и ако сакаш ќе ти дадам линк за да го симнеш а има и Lite верзија таа е free ама мислам дека ги нема сите можности што ги има Pro верзијата

Навистина фала, JunkieMKD ми објасни по пп. За мое уво соунд рекордеров за сега врши работа.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно