Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Препорачајте IPTV

hfghfghfg

hello world
24 мај 2020
88
71
Таа од IPTorrents не е нивна оригинална листа туку препродаваат они. Купи VIP ќе ти дадиме iptv листа.

M.Pix

48 65 6c 69 6f 73 0a
27 јануари 2014
1.022
3.618
Прага
Таа од IPTorrents не е нивна оригинална листа туку препродаваат они. Купи VIP ќе ти дадиме iptv листа.
Појма немам од каде да земам ИПТВ, а бидејќи сум член долго време таму вчера ми требаше итно еден канал па земав од нив. Сега за сега сум задоволен, без разлика дали е нивна или препродаваат.

Немав појма дека можам со ноутпад да го едитирам фајлот. Си направив 3 фајла според потребите на каналите.

28 ноември 2014
1.225
822
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro

antibiotic1

hello world
29 јуни 2013
59
18
Taka e Luxell pomazno,pobrzo,so podobar odziv i preglednost i bez kocejne sto kaj ssiptv go ima na pretek, pravam muabet za free app, za platenite-aktiviranite jas licno ne sum nesto posebno zadovolen od smart iptv app,
И јас ја инсталирав дуплеx и пријатно сум изненаден, смартерс не ја бива ссиптв ако застане не продолжува. ДУплех ја следам да видам како ке се понаша па ке пишам. Ја имам користено и платената смарт иптв но мислам дека поспора беше од дуплех. Инаку се работи за лг 2019 генерација тв.

deadpool

hello world
31 декември 2018
272
343
Дали некој знае зошто кај татко ми има страшен проблем со IPTV на Телеком? Не е до IPTV затоа што без проблеми работи на А1 и Телеком 4g. Некогаш во текот на денот работи без проблеми, некогаш не може со саати да работи.

Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација

kristijan_m75

lurker
22 март 2016
772
573
Дали некој знае зошто кај татко ми има страшен проблем со IPTV на Телеком? Не е до IPTV затоа што без проблеми работи на А1 и Телеком 4g. Некогаш во текот на денот работи без проблеми, некогаш не може со саати да работи.

Проблем со апликацијата?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

artweb

user
5 март 2012
1.428
709
Скопје
artweb's setup  
Processor & Cooler
I5 6500 3,2Ghz, 6mb cache
Motherboard
HP EliteDesk 800 G2 795970-001
Storage
Patriot Blast SSD 120gb
RAM
8 DDR4 2133mhz
Video card
Intel GPU on board
Case
HP EliteDesk 800 G2 Tower case
Mouse
Gigabyte AIRE M60
Keyboard
A4Tech
Monitor
LG 24MB56HQ-B
OS
Windows 10

kristijan_m75

lurker
22 март 2016
772
573
Не е пошто правам хотспот од мобилен и работи.

сличен проблем е и кај мене,на лг тв знае понекогаш да се укочи и кога е така тие 2-3 иптв апликации што ги имам на тв ниедна не пушта,додека на комп и на телефон си ги отвара каналите без проблем...исто и јас сум на телеком.

Aleksandaraleks12345

hello world
12 ноември 2018
89
28
Decki aj edno prasanje do onie koi povele se razbiraat od iptv i do onie koi nusat uslugi za iptv.....
1. Dali ako zemam pretplata od nekoj preprodavac na 1 godina i toj receme posle mesec , dva prestane da raboti so iptv mi propaga pretplatata ili ne propaga poradi toa sto toj e samo preprodavac se dodeka ne prekine so rabota toj sto e glaven i sto i deli na preprodavacite?
2. Dali vo istiot slucaj preprodavacot koga ke prekine so rabota mene uste ke mi trae pretplatata ama nema da se azuriraat kanalite da se sredat pri nekoj problem kako kaj nekoj drug preprodavac koj uste ke si raboti a istata lista ja ima i toj preprodavac, ili bez razlika dali raboti mojot preprodavac ili ne ke se azuriraat i sreduvaat kanalite se dodeka glavniot na taa lista si ja raboti i odrzava..
Se nadevam go razbravte moeto prasanje, i ve molam za odgovor toj sto se razbira malku poveke vo ovaa oblast. Pozdrav

deadpool

hello world
31 декември 2018
272
343
сличен проблем е и кај мене,на лг тв знае понекогаш да се укочи и кога е така тие 2-3 иптв апликации што ги имам на тв ниедна не пушта,додека на комп и на телефон си ги отвара каналите без проблем...исто и јас сум на телеком.
Да не блокира нешо Телеком? Со А1 претходно со 10мбпс немал никаков проблем.
Иначе прекинува и на компјутер.

Последна промена:

kristijan_m75

lurker
22 март 2016
772
573
Да не блокира нешо Телеком? Со А1 претходно со 10мбпс немал никаков проблем.
Иначе прекинува и на компјутер.
Мислам не,бидејќи проверував од компј и од мобилен ги отвараше каналите.Повеќе ми личи како да се затуцуваат веб ос апликацииве и после пар минути се пушта.На пр гледам Нова С на тв и се блокира/неможе да учита цела листа на канали,пуштам на моб и на комп да проверам отвара без проблем...

deadpool

hello world
31 декември 2018
272
343
Мислам не,бидејќи проверував од компј и од мобилен ги отвараше каналите.Повеќе ми личи како да се затуцуваат веб ос апликацииве и после пар минути се пушта.На пр гледам Нова С на тв и се блокира/неможе да учита цела листа на канали,пуштам на моб и на комп да проверам отвара без проблем...
Само што кај мене прекинува сегде да работи додека сум споен на Телеком интернетот кај татко ми, дали е пц, дали е ТВ, дали е Андроид бокс, дали е Ајфонот мој. Правам хотспот и се врзувам преку сиде уреди на него и работи. Очигледно е проблем со телеком. Почна вака пред една недела, инаку супер беше.

smole

poweruser
18 април 2007
3.904
4.583
Decki aj edno prasanje do onie koi povele se razbiraat od iptv i do onie koi nusat uslugi za iptv.....
1. Dali ako zemam pretplata od nekoj preprodavac na 1 godina i toj receme posle mesec , dva prestane da raboti so iptv mi propaga pretplatata ili ne propaga poradi toa sto toj e samo preprodavac se dodeka ne prekine so rabota toj sto e glaven i sto i deli na preprodavacite?
2. Dali vo istiot slucaj preprodavacot koga ke prekine so rabota mene uste ke mi trae pretplatata ama nema da se azuriraat kanalite da se sredat pri nekoj problem kako kaj nekoj drug preprodavac koj uste ke si raboti a istata lista ja ima i toj preprodavac, ili bez razlika dali raboti mojot preprodavac ili ne ke se azuriraat i sreduvaat kanalite se dodeka glavniot na taa lista si ja raboti i odrzava..
Se nadevam go razbravte moeto prasanje, i ve molam za odgovor toj sto se razbira malku poveke vo ovaa oblast. Pozdrav

Нема правила ако престане да работи бидејќи не е легално, коцка е.

DemoUser

Баниран/a
27 април 2010
1.457
1.631
Скопје / Автокоманда
Исто како што сите го правеа iptv community најдобро сега е катастрофа моментално за МАГ ресивери сетинзите им се катастрофа пред да паднат 3 4 дена
се работеше се како што треба сега за тасета не ги бива еден кинез од алиекспресс ги јебе како сака.
Така исто и иптв и шеринг се е илегално ако некој најде решение како да ги искине ќе ги искине нема правила во тој бизнис.

olikomerc

poweruser
11 декември 2008
4.884
3.812
Те скинаа ли на рапид?
Затоа земи си од тука од наш некој, па ќе се договориш што како.

28 ноември 2014
1.225
822
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro

1. Генерално, не би требало да ти се исклучи листата. Може да го исклучат неговиот акаунт на панелот, ама од лицето што зима он листа за тебе т.е од главниот да речеме да ги превземе он клиентите. Зависи како работи панелот и која е политиката.
2. Во зависност од тоа на кој уред гледаш iptv, и на кој начин е ставена листата. Дали со линк или како фајл. Ако е со линк, на smart iptv да речеме и имаш ажурирање на 24h, да, ќе добиваш каналите.
Како што кажав, влијаат повеќе фактори тука, но од мое лично искуство кажувам како е и тоа што знам.

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.421
5.583
Како за гага, воопшто не е лошо.
kTniD2G.jpg

Bluethunder build за Коди од Balkan Green.

DemoUser

Баниран/a
27 април 2010
1.457
1.631
Скопје / Автокоманда
Некој да понуди барем некој асален алиекспресс иптв провајдер што нуди m3u листа , и воедно да има УСА , УК и да не премногу скап.
Не барам перфекција барам колку нешто да врти на телевизорот или што викај јас колку пари толку музика.

Aleksandaraleks12345

hello world
12 ноември 2018
89
28
Abe decki dali reselerot (preprodavacot) ima opcija da go namaluva ili zgolemuva kvalitetot na slika? Ili kako go zima od glavniot koj ja nudi listata taka i preprodavacot isto si gi tera kanalite nemoze da namaluva ili zgolemiva fps da rezeme od 25 na 50 ili obratno

членови онлајн
мислења
теми
членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно