Појма немам од каде да земам ИПТВ, а бидејќи сум член долго време таму вчера ми требаше итно еден канал па земав од нив. Сега за сега сум задоволен, без разлика дали е нивна или препродаваат.Таа од IPTorrents не е нивна оригинална листа туку препродаваат они. Купи VIP ќе ти дадиме iptv листа.
Дали некој случајно налетал на Sky Sport F1 4К на ИПТВ?
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
И јас ја инсталирав дуплеx и пријатно сум изненаден, смартерс не ја бива ссиптв ако застане не продолжува. ДУплех ја следам да видам како ке се понаша па ке пишам. Ја имам користено и платената смарт иптв но мислам дека поспора беше од дуплех. Инаку се работи за лг 2019 генерација тв.Taka e Luxell pomazno,pobrzo,so podobar odziv i preglednost i bez kocejne sto kaj ssiptv go ima na pretek, pravam muabet za free app, za platenite-aktiviranite jas licno ne sum nesto posebno zadovolen od smart iptv app,
Проблем со апликацијата?Дали некој знае зошто кај татко ми има страшен проблем со IPTV на Телеком? Не е до IPTV затоа што без проблеми работи на А1 и Телеком 4g. Некогаш во текот на денот работи без проблеми, некогаш не може со саати да работи.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Добар "бизнис".
Проблем со апликацијата?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
сличен проблем е и кај мене,на лг тв знае понекогаш да се укочи и кога е така тие 2-3 иптв апликации што ги имам на тв ниедна не пушта,додека на комп и на телефон си ги отвара каналите без проблем...исто и јас сум на телеком.
sfvip player by salezliНекој да препорача добар иптв плеер за на пц ?
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Да не блокира нешо Телеком? Со А1 претходно со 10мбпс немал никаков проблем.сличен проблем е и кај мене,на лг тв знае понекогаш да се укочи и кога е така тие 2-3 иптв апликации што ги имам на тв ниедна не пушта,додека на комп и на телефон си ги отвара каналите без проблем...исто и јас сум на телеком.
Мислам не,бидејќи проверував од компј и од мобилен ги отвараше каналите.Повеќе ми личи како да се затуцуваат веб ос апликацииве и после пар минути се пушта.На пр гледам Нова С на тв и се блокира/неможе да учита цела листа на канали,пуштам на моб и на комп да проверам отвара без проблем...Да не блокира нешо Телеком? Со А1 претходно со 10мбпс немал никаков проблем.
Иначе прекинува и на компјутер.
Само што кај мене прекинува сегде да работи додека сум споен на Телеком интернетот кај татко ми, дали е пц, дали е ТВ, дали е Андроид бокс, дали е Ајфонот мој. Правам хотспот и се врзувам преку сиде уреди на него и работи. Очигледно е проблем со телеком. Почна вака пред една недела, инаку супер беше.Мислам не,бидејќи проверував од компј и од мобилен ги отвараше каналите.Повеќе ми личи како да се затуцуваат веб ос апликацииве и после пар минути се пушта.На пр гледам Нова С на тв и се блокира/неможе да учита цела листа на канали,пуштам на моб и на комп да проверам отвара без проблем...
Decki aj edno prasanje do onie koi povele se razbiraat od iptv i do onie koi nusat uslugi za iptv.....
1. Dali ako zemam pretplata od nekoj preprodavac na 1 godina i toj receme posle mesec , dva prestane da raboti so iptv mi propaga pretplatata ili ne propaga poradi toa sto toj e samo preprodavac se dodeka ne prekine so rabota toj sto e glaven i sto i deli na preprodavacite?
2. Dali vo istiot slucaj preprodavacot koga ke prekine so rabota mene uste ke mi trae pretplatata ama nema da se azuriraat kanalite da se sredat pri nekoj problem kako kaj nekoj drug preprodavac koj uste ke si raboti a istata lista ja ima i toj preprodavac, ili bez razlika dali raboti mojot preprodavac ili ne ke se azuriraat i sreduvaat kanalite se dodeka glavniot na taa lista si ja raboti i odrzava..
Se nadevam go razbravte moeto prasanje, i ve molam za odgovor toj sto se razbira malku poveke vo ovaa oblast. Pozdrav
Те скинаа ли на рапид?Decki aj edno prasanje do onie koi povele se razbiraat od iptv i do onie koi nusat uslugi za iptv.....
1. Dali ako zemam pretplata od nekoj preprodavac na 1 godina i toj receme posle mesec , dva prestane da raboti so iptv mi propaga pretplatata ili ne propaga poradi toa sto toj e samo preprodavac se dodeka ne prekine so rabota toj sto e glaven i sto i deli na preprodavacite?
2. Dali vo istiot slucaj preprodavacot koga ke prekine so rabota mene uste ke mi trae pretplatata ama nema da se azuriraat kanalite da se sredat pri nekoj problem kako kaj nekoj drug preprodavac koj uste ke si raboti a istata lista ja ima i toj preprodavac, ili bez razlika dali raboti mojot preprodavac ili ne ke se azuriraat i sreduvaat kanalite se dodeka glavniot na taa lista si ja raboti i odrzava..
Se nadevam go razbravte moeto prasanje, i ve molam za odgovor toj sto se razbira malku poveke vo ovaa oblast. Pozdrav
Decki aj edno prasanje do onie koi povele se razbiraat od iptv i do onie koi nusat uslugi za iptv.....