The Geek Boy
user
- 9 август 2018
- 1.172
- 477
Сите освен во USA се со ексинос, ама ако не си некој хеви гејмер или ти треба нај нај батерија нема да имаш разлика било кој да го земеш.Дали с20 плус од Телеком се со ексинос или снепдрагон?
По гејмање ич не сум, али за ексинос ич не знам што се како се, а гледам доста хејт на нет па не знам дали е ризик да се дадат толку пари.Сите освен во USA се со ексинос, ама ако не си некој хеви гејмер или ти треба нај нај батерија нема да имаш разлика било кој да го земеш.
8 GBВо Телеком не беа со помалку рам од што треба?
За разлика у батерија најдобро ќе ти каже @psyside он знам дека го користеше 2 месеци.По гејмање ич не сум, али за ексинос ич не знам што се како се, а гледам доста хејт на нет па не знам дали е ризик да се дадат толку пари.
Голема е разликата помеѓу ексинос и квалком во батеријата?
Сите се со 8GB минимум, ултра е со 12 ...Во Телеком не беа со помалку рам од што треба?
По гејмање ич не сум, али за ексинос ич не знам што се како се, а гледам доста хејт на нет па не знам дали е ризик да се дадат толку пари.
Голема е разликата помеѓу ексинос и квалком во батеријата?
Како апдејтот на А50ка после месец дена. Да правам ли ?За 5 дена ќе ти пишам, малце нека има простор во тоа што пишувам.
Да, поприлично задоволен.
https://m.anhoch.com/products/search?search=samsung+z+flipКаде се продава Z Flip кај нас?
Исто на А1 сум, исто а70, само кај мене апдејтот е 6МВ потежок, 174? ЧудноАпдејт за A70 на a1
Погледнете го атачментот 88705
Сега ги прават сите исти на изглед, не знаеш дали е S8 или S20 Ultra, дали е iPhone X или 11 pro, се изгуби поентата на ставање на телефон на маса, а глупо е да идеш на сите у кафичот да им кажуваш дека овој е најновиот.Причина повеќе да си продолжам да го користам мојот S9+. Сите "features" за камерата од S20 ги имам и тука.
Samsung Galaxy S9 and S9+ One UI 2.1 update starts rolling out - SamMobile
Немам причина засега за апгрејд.![]()
S8 и Ѕ9, горе долу да. Ама Ѕ8 и Ѕ20? Различни во дизајн дефинитивно. Подолу наведениве, како то се исти телефони во дизајн? Не ти држи вода аргументов за самсунзите. За ајфоните, да.Сега ги прават сите исти на изглед, не знаеш дали е S8 или S20 Ultra, дали е iPhone X или 11 pro, се изгуби поентата на ставање на телефон на маса, а глупо е да идеш на сите у кафичот да им кажуваш дека овој е најновиот.
Сега ги прават сите исти на изглед, не знаеш дали е S8 или S20 Ultra, дали е iPhone X или 11 pro, се изгуби поентата на ставање на телефон на маса, а глупо е да идеш на сите у кафичот да им кажуваш дека овој е најновиот.
Големината мислев, не дизајнот.Каква разлика праи дали е S20+?
Поентата ми беше дека Ѕ8 и Ѕ9 во дизајн се ептен слични, а сликата е демонстрација дека од Ѕ8 до Ѕ20 има разлика донекаде драстична во дизајнот, пошто се тврдеше дека нема
Не се однесува горенапишаното за членови на ИТ форум, него за чатали и "градски фаци".Jас би рекол дека е глупо да ти е проблем дали некој ќе примети дали е нов телефонот или не, а најмалце од се за на маса. Телефон се купува од ќеиф и потреба, не дали ќе го познаеле на маса.
Сем ако не беше сарказам.
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден