Futurelakimens
user
- 12 април 2017
- 1.918
- 1.259
Edinstveno se pooptimizirani za igrici, za se ostanato ne vredi. Tolku, nema potreba od ubeduvanja.Не макс сонце, малиот. Оти немаат одговор на таа големина?
И камерите не би ги ставил дека се полоши од op8p. Може се 12мпкс ама се ѕверови од тој аспект.
Бај д веј, јас сум тип што ја мрази политиката на епл, ама признавам кога имаат нешто ок.
Mozebi nemam momentalno ured, no sum imal. Mozebi koristam Samsung, no rabotam so telefoni i se razbiram daleku poveke vo op od nekogo koj go koristi. Toa ne pisuvaj tuka ako nemas telefon, se raboti za mali deca.Зашо тогаш постираш на оваа тема ако чисто сумљаш?
Ќе те замолам тебе и другите кои немаат ништо заедничко со ОП, цитирајте и одговарајте во соодветната тема, не загадувајте специфични теми со непотребни коментари, FFS.
Дали си видел мој коментар во Хаваи и Самсунг теми?
Сум се претплатил на оваа тема да читам новости за One-f*ckin-Plus паметни телефони. Ако не е ПОВРЗАН вашиот коментар со темата, поарно не реплицирајте!
, no rabotam so telefoni i se razbiram daleku poveke vo op od nekogo koj go koristi.
Edinstveno se pooptimizirani za igrici, za se ostanato ne vredi. Tolku, nema potreba od ubeduvanja.
Mozebi nemam momentalno ured, no sum imal. Mozebi koristam Samsung, no rabotam so telefoni i se razbiram daleku poveke vo op od nekogo koj go koristi. Toa ne pisuvaj tuka ako nemas telefon, se raboti za mali deca.
Мишко, кога ќе се научиш да куцаш кирилица на македонски ИТ форум, кога ќе одимаш повеќе од 5 OnePlus телефони и кога ќе им отклучуваш bootloader и флешуваш Custom ROMs, дури тогаш ќе можеш да ме цитираш во врска со OnePlus.Mozebi nemam momentalno ured, no sum imal. Mozebi koristam Samsung, no rabotam so telefoni i se razbiram daleku poveke vo op od nekogo koj go koristi. Toa ne pisuvaj tuka ako nemas telefon, se raboti za mali deca.
Ако има некој пријател низ ЕУ може да му ја порача од Али па да ја прати по некој. Кога ставам БГ на Али, шипингот е 4.2 зелени.За тука не сум сигурен дека имаат некаде на лагер, колку што знам не може ни официјално да смениш, освен ако не имаш некој другар од Бугарија или друга земја во ЕУ каде OnePlus официјално пружаат поддршка. Гледав пред некое време на Али и HSABAT брендот го фалеа, не се оригинал компатибилни се, наводно со добар квалитет.
US $9.87 6% OFF|HSABAT BLP633 BLP637 BLP571 BLP597 BLP613 BLP607 BLP657 BLP685 Battery for Oneplus 1+ 1 + for one Plus 2 3 5 6 6T X 3T A3010|Mobile Phone Batteries| - AliExpress
Едит: погорните се со изгор шипинг со DHL, веројатно подобро од друг продавач.
Ако има некој пријател низ ЕУ може да му ја порача од Али па да ја прати по некој. Кога ставам БГ на Али, шипингот е 4.2 зелени.
Исто на Ибеј има "некаков" избор:
Genuine battery blp685 1+ oneplus 6t 3700mah 14,24wh oem genuine battery new | eBay
@Ficho зашо нова батерија? Му ја вадиш душата?
Мојот 6Т уште држи, ја полнам до 90%, чатпат 100ка.
OP1 уште му држи батеријата 3-4 саати СоТ... (Lineage 16 / Android Pie)
Јас на OnePlus 6T на скрин вадам ~8 часа.Па ги разгледувам опциите за евентуалното менување. Не дека е итно. Вадам ~5 саата скрин ама од сабајле за до легнување. На андроид 10, 1.3.3 пач. Никој нема искуство со некоја од локалниве мобилари?
Се скрши ли оригиналниот екран, сѐ друго после него нема да е како фабричкиот.Евентуано предлот ако знае некој за добар екран
Одиш во најдобриот сервис и ќе ти завршат работа, ОП хардверот не е ништо поразличен од Самсунг, да не речам идентичен. Мобеликс или Ледиком би ти биле доволни, ко шо кажа @bxxxn.Ако никој не се пријави тука со некое искуство, ќе се распрашам![]()
5-ти дисплеј за 3Т
Сервисерот почна попуст да ми дава за работна рака, оти сум му редовен.Браво! 5 пати дисплеѕ да менуваш е успех!![]()
Customer of the monthСервисерот почна попуст да ми дава за работна рака, оти сум му редовен.![]()
Ова не е вистина. Досеа 2 пати сум скршил екран, еднаш на S7 Edge и S9+, првиот заменет во Видео Дата, вториот во Мобико, перфектно до ден денес телефоните се користат, и потврдувам дека тачот и екранот е ист како и фабричкиот. Едино веројатно не се веќе водоотпорни, никогаш не ми ни значело нешто премногу тоа.Се скрши ли оригиналниот екран, сѐ друго после него нема да е како фабричкиот.
Најдобар избор сепак ми е Али, пратиш коментари и критики на (не)задоволните купувачи и пуцаш.
Порачан е 5-ти дисплеј за 3Т од vifocal продавачот на Али и досега немало проблем, единствено што брат ми успешно ги крши.
Одиш во најдобриот сервис и ќе ти завршат работа, ОП хардверот не е ништо поразличен од Самсунг, да не речам идентичен. Мобеликс или Ледиком би ти биле доволни, ко шо кажа @bxxxn.
Намерно не одговарам за протектори оти престанав да ги користам уште од 3Т. Едноставно нема салам протектор што ќе те служи долго време. Сум пробувал обични и Tempered glass ама ништо не ми остави позитивен впечаток.Ако нема од МК може да ми препорачате некој добар (пожелно фолија) од Али? За 7T Pro ми е.
Намерно не одговарам за протектори оти престанав да ги користам уште од 3Т. Едноставно нема салам протектор што ќе те служи долго време. Сум пробувал обични и Tempered glass ама ништо не ми остави позитивен впечаток.
Еве од коа го користам 6Т веќе година дена му немам ставено ништо на екран и горилата држи ќотек да чукнам во дрво. Од позади задолжително заштита најмногу заради фатот, Mirror black се лизга...
Ти како искусен наместо да едуцираш и споделиш тоа што го знаеш со примери посочуваш на грешките на нов член што е ок до некаде (дека треба да пишува на кирилица), ама некој да не те цитира пошто се разбираш подобро од обичен корисник или сервисер за темата е безвезе.Мишко, кога ќе се научиш да куцаш кирилица на македонски ИТ форум, кога ќе одимаш повеќе од 5 OnePlus телефони и кога ќе им отклучуваш bootloader и флешуваш Custom ROMs, дури тогаш ќе можеш да ме цитираш во врска со OnePlus.
Изгледа ти си од оние "големи" деца кои знаат сѐ што виделе и прочитале по глобалното село.
Остани ми поздравен.
NET ACCESS POINT UBIQUITI U7 Pro 6GHz, PoE, 2.4 - 6.0GHz, U7-Pro
16.600,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден