Во паркот во Сарај има напуштен базен.^
Каде се наоѓа ова?
Во паркот во Сарај има напуштен базен.
Јесте да.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Дај жити мене неколку low light?
On vs off
Ако мислиш на night mode, немам за жал. 3-4 дена го имам телефонов, сум немал прилика деновиве, ама ќе пробам во наредниве неколку дена.
@psyside Не е заборавено, само немав баш прилики. Можда не одбрав и најдобри услови, ама ајде. Еве линк од Imgur албум со две фотографии, двете се и на Auto и со Night Mode. Инаку, денес за S10+ излезе update (трет со May security patch по ред) со кој уште е подобрен Night модот. Очигледно се запнати да го дотераат, многу е подобар отколку кога го зедов телефонов со првиот мајски update.
Ontopic, еве една од Водно, S10+ со Ultrawide камерата, на Auto. Минимални корекции во Lightroom Mobile.
![]()
На ASE7 сум, затоа пишав третиот мајскиДај скриншот од податоци за фирмвер, практично сега дознав дека грото од exynos корисници кај нас тек денеска го добија апдејтот со подобрен најт мод, а претходниот иако од истиот месец не бил тој. AES5 е првиот со подобен night mode, после него има уште 2 апдејта. ASE6, и 7 се уште подобрени.
П.С. Цитирај ме во Samsung темата, и стај ги сликите на flickr ако не ти е фрка.
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден