Enquito
poweruser
- 8 август 2017
- 2.609
- 1.767
На Т-Мобиле уште стои 4/26ти како официјален датум.
Samsung Galaxy Fold: A New Foldable Smartphone | T-Mobile
Samsung Galaxy Fold: A New Foldable Smartphone | T-Mobile
Неможеш преку гаранцијата сметката да видиш некако? единствено што ми текнува е phone info апликацијата да видиш батеријата дали е 100% здрава и таму ќе ти каже кога е произведен( али не е мерило тоа)Дали постои начин да се провери дали Самсунг S9 e сосема нов односно дали има опција да се види кога е прв пат вклучен (во случај кога користен телефон се продава како нов)?
П.С. На Ајфон ја има таа опција ама не знам кај Самсунг.
Поздрав
Ова не е баш релевантно. Ако се апдејтира, ресетира или промени софтвер и battery cycles се враќа на 0.Провери battery cycles. Изгуглај како се гледа.
Нее не се променува... проверено.Ова не е баш релевантно. Ако се апдејтира, ресетира или промени софтвер и battery cycles се враќа на 0.
Sent from my LG-H830 using Tapatalk
Нема веќе поента јас да се замарам со iКорисници па така да што сакаат нека прават. Џабе ќе им докажувам они по нивно како си мислат, и така ќе биде. (според нив).што не го пингаш @vlavot
Пошто срамота било ова 2000долари да им зима самсунг на луѓе и да им дава ваков уред...
А ни денар земен ниту пуштен во продажба уредот, расипани Поклонети уреди..
Хм... има врска што телефон е? Кај мене на Г5ката ми кажува 100 циклуси што не е точно, треба да се околу 300.
Хм... има врска што телефон е? Кај мене на Г5ката ми кажува 100 циклуси што не е точно, треба да се околу 300.
![]()
Sent from my LG-H830 using Tapatalk
Една година го имам телефонот и го полнам секојдневно. Некогаш и два пати дневно оди на полнач. Има доста слаба батерија а и на Андроид 8.0 ја троши доста побрзо него кога телефонот беше на Андроид 6.0.300 пати си го полнел па затоа мислиш дека треба циклусите да се 300?
Со ова не може да се види наназад колку пати е полнет телефонот во случај да не бил нов туку користен.Една година го имам телефонот и го полнам секојдневно. Некогаш и два пати дневно оди на полнач. Има доста слаба батерија а и на Андроид 8.0 ја троши доста побрзо него кога телефонот беше на Андроид 6.0.
Во секој случај циклусите кај мене треба да се над 300.
Edit: Еве како се движат циклусите во просек. Дефинитивно се над еден циклус дневно.
![]()
Нее, ново е, и е дедициран Најт мод, и има прилично големо подобрување од предтоа за ноќни, сега не е П30 левел али е многу добро.Денес забележав Night Mode у камерата на S10.
Вчера добив апдејт со априлски секјурити патч, но ништо не беше спомнато за ова, само "camera performance improved".
Од порано е пуштен Night модот?
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден