Нема, само С9,С9+ и Ноте9Има ли бета за S8+?
Нема, само С9,С9+ и Ноте9
Ние сме втора тура,ваљда од пролет натака(С8,С8+,Ноут8)Има ли бета за S8+?
Ние сме втора тура,ваљда од пролет натака(С8,С8+,Ноут8)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Незнам зошто, користев ајфон 2 години, купив јануар 2018 до август андроид икспериа икс з премиум и бев презадоволен, па прејдов на ајфон 8 плус септември, па крај на септември дадов ајкфонот и земав ноте 9 као демек класа ипол, врв на телефон. По тешко срање и по катстрофа тачвиз ја неам видено, висока класа на телефон да незнае да изменаџира стендбај. Незнам. Чудо. Ова мие втор телефон, првио мрежа држеше слабо, вториов некако подобар ама катастрофа, да неможе да задржи 4г. Преразочаран сум. Ако е некој за замена ноте 9 со ајфон или хуавеи со моја доплата, тука сум.Го најдов update.zip го ставија на xda прескаПогледнете го атачментот 69209
Испратено од SM-N960F преку IT.mk форум апликација
Незнам зошто, користев ајфон 2 години, купив јануар 2018 до август андроид икспериа икс з премиум и бев презадоволен, па прејдов на ајфон 8 плус септември, па крај на септември дадов ајкфонот и земав ноте 9 као демек класа ипол, врв на телефон жими куров. По тешко срање и по катстрофа тачвиз ја неам видено, висока класа на телефон да незнае да изменаџира стендбај. Незнам. Чудо. Ова мие втор телефон, првио мрежа држеше слабо, вториов некако подобар ама катастрофа, да неможе да задржи 4г. Преразочаран сум. Ако е некој за замена ноте 9 со ајфон или хуавеи со моја доплата, тука сум.
Немој, чувај си парите. Ќе се напраиш пишман ко куче.Пиши еден ривју, објасни убаво... таман помислив дека чини Ноте9 ката, за да го таксам...
Немој, чувај си парите. Ќе се напраиш пишман ко куче.
Рамки е соодветниот превод за frames во frames per second.8K снимање.. Полека момци, да не претеравте. Подобро ке биде 4К со 60/120 рамки отколку 8К на 20 рамки.
Незнам зошто, користев ајфон 2 години, купив јануар 2018 до август андроид икспериа икс з премиум и бев презадоволен, па прејдов на ајфон 8 плус септември, па крај на септември дадов ајкфонот и земав ноте 9 као демек класа ипол, врв на телефон. По тешко срање и по катстрофа тачвиз ја неам видено, висока класа на телефон да незнае да изменаџира стендбај. Незнам. Чудо. Ова мие втор телефон, првио мрежа држеше слабо, вториов некако подобар ама катастрофа, да неможе да задржи 4г. Преразочаран сум. Ако е некој за замена ноте 9 со ајфон или хуавеи со моја доплата, тука сум.
Daleku sum od trol. No sepak fala na zborovite.Може некоја слика од твојот уред? скриншот од кој фирмвер користиш? вака не те разбирам сериозно, трол акаунт безвесе направен за лечење комплекси. Уред што комфортно тера 24+ без полнач со 8часа СОТ незнам како незнае да изменаџира стендбај...
Факт е имаше еден фирмвер лош траеше едно 3 недели и имаше лош стендбај, после ноември сите Exynos 9810 драстично се подобрија во батериите, по едно 2ч повеке сот.
Лично кај мене дома имам најлоша мрежа во градов, на водно, одма под големите згради, високи 10м елки, липи околу куќа, внатре во соба на најслабо и пак НЕ паѓа 4Г, али си пати брзината. Битно задржува муабетот. Батеријата исто станбај навечер е 0.6-8% на час. Еве и 1 нека е. Ич не е лошо за на најлоша мрежа на една црта, а и вифито телеком хуавеино утепано и тоа слаба мрежа преку 2 зида...
Второ по совршен софтвер од 9.5 експириенс е само ОнеУИ. Секој ден во рака имам иОС12, ајфон6с, мојот телефон и старото мое РедмиНоте4 со МИУИ10, што е исто предобар софтвер. Овој пат би рекол 9.5 е по едноставна верзија на МИУИ, со помал блоатвер и useless фичерс. GUIто е преубаво, и се е лесно распределено да се најде.
Незнам како виде дека е лош тач визот, што веќе 5 години е поправен и сменет целосно со име и се. (после андроид 6+)...
@The Geek Boy
OneUI еве некое мислење, како Бета, има полоша флуентност и послабо држи батерија, од она што го видов последниве 12часа, секако батеријата пак издржува ЦЕЛ ден малтретирање, и флуедноста не е неподнослива, сепак за се што сретнав пратив фидбек на самсунг. Битно е ПРЕУБАВ, гуито е избалансирано, иконите ми се допаѓаат, НајтМодот за жал неработи надвор од системските апликации.
Голем потенцијал има тука, се чекаат стабилните фирмвери накај јануари.![]()
Koristam dve. Edna pretplata druga so kredit.Немам искуство со телефонот многу. Го уклучив пред недела дена и повеќе. Ама дури вчера ставив картица. До сега не забележувам ниту еден од проблемите кои ги наведуваш.
Неколку месеци е на пазарот и ако имаше вакви проблеми до сега оган ќе вивнеше на нет.
Да не имаш проблем со симот? Извиткана, нема добар контакт и сл.
Немам искуство со телефонот многу. Го уклучив пред недела дена и повеќе. Ама дури вчера ставив картица. До сега не забележувам ниту еден од проблемите кои ги наведуваш.
Неколку месеци е на пазарот и ако имаше вакви проблеми до сега оган ќе вивнеше на нет.
Да не имаш проблем со симот? Извиткана, нема добар контакт и сл.
Дотогаш ке го сменам телефонот.
Незнам зошто, користев ајфон 2 години, купив јануар 2018 до август андроид икспериа икс з премиум и бев презадоволен, па прејдов на ајфон 8 плус септември, па крај на септември дадов ајкфонот и земав ноте 9 као демек класа ипол, врв на телефон. По тешко срање и по катстрофа тачвиз ја неам видено, висока класа на телефон да незнае да изменаџира стендбај. Незнам. Чудо. Ова мие втор телефон, првио мрежа држеше слабо, вториов некако подобар ама катастрофа, да неможе да задржи 4г. Преразочаран сум. Ако е некој за замена ноте 9 со ајфон или хуавеи со моја доплата, тука сум.