MikickoHC
user
За колку време стигаат пратки од Алиексорес?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Со кинеска или нлЗависи со која пошта!
Eleaf iStick Power 80W 5000mAh + Siren 2 (МАП код) од Fasttech ќе излезе негде околу 60$, можеби ќе почека некој ден плус за испорака ама не верувам дека ќе најде поевтино.@fis1976
Кој е третиот мод? Најновиот?
шоп во америка, за американец, сака сирена 2 и некое модче 20-30w (ваљда какобтоа од фис), по можност со батерија вградена. Може и класична продавница близу чикаго.
Првата е siren v2 со Cuboid Mini 80w втората е siren v2 со cloupor gt 80w со 2 батерии@fis1976
Кој е третиот мод? Најновиот?
шоп во америка, за американец, сака сирена 2 и некое модче 20-30w (ваљда какобтоа од фис), по можност со батерија вградена. Може и класична продавница близу чикаго.
ова Cuboid mini го баравме, баш му покажував модчиња од форумов тоа од око нај прирачно ни се виде. Има темп. контрола поддесување ова она ?
Ја си го терам на на негов фирмвер. Artic Fox го тргнав и со Cubis танк.Има, мада јас до сега не сум го користел во темп контрола, има и Arctic Fox поддршка
Имаш експресен поштар нема што.Погледнете го атачментот 66138 Еве зошто не сакам да порачувам од нет, среќа што се со тракинг бројче па можеби и затоа нема проблем во последно време, инаку со нашиов поштар кој знае. Денеска доставено во сандаче а пишува дека е на 28-ми. Праткта ја подигнав во понеделникот на 27-ми!

Да пријавиш во соодветната служба во Пошта. 9/10 дека ништо нема да смениш, ама подобро ќе се чуствуваш затоа што ќе знаеш дека си допринел што можеш за решавање на проблемот.Погледнете го атачментот 66138 Еве зошто не сакам да порачувам од нет, среќа што се со тракинг бројче па можеби и затоа нема проблем во последно време, инаку со нашиов поштар кој знае. Денеска доставено во сандаче а пишува дека е на 28-ми. Праткта ја подигнав во понеделникот на 27-ми!
Zdravo decki, baterii of kaj da kupam preferabilno Sony vtc .... Predhodno gearbest zemav 2 godini drzea ama ne gi biva veke a gearbest ne prakja:/ any ideas?
Mislev of internet... Od umbrella ee 50%poskapi