Нема шо да дискутираме понатаму.
Нема шо да дискутираме понатаму.
@psyside ...ме загрижуваш...прво мислев само тролаш сега сум веќе збуњен...
Овие твоиве GLI...сертифицираат гејмерски столчоња? И дај доста тролаш, бар не луѓе со правилни ставови во животот. Ке те прочита некој ке те сфати сериозно и ке купи некое гејмерско срање. Не е убаво да си играш со туѓите пари и чуФства.
Кој си ти и што направи со псај??? Ве молам некој од администрација нека пријави во полиција, очигледно некој има провалено кај псај и од негов пеце постира глупости по форум со цел да му наптети на ликот и делото на псај а да допринесе за имиџот на гејмерската ергебе шабанарија.
Имам еден другар, ко ќе се најт во небрано со аргументите, на крајот ќе речит “се заебавав бе, те дупам цело време“.
Уба особина е некогаш ко ќе згрешиш да речиш, ќе разгледам малце појќе околу оваа тема, ќе се информирам.

Наравоучение - пиши "Gaming?" после рандом пост и земи ги пуканките и пивото...
Никако гејминг, ми требаат добри за исклучително метал музикаGaming?
Никако гејминг, ми требаат добри за исклучително метал музика
Ми идеше да си пукам в стомак кога видов како се наместени звучниците. Еве не знам...Поради гости со мали деца се пикнати до ѕид моментално мониторите
Предноста на слушалките е што нудат квалитетен звук за многу помалку пари и не ги интересира каква соба имаш и дали е звучно третирана.Само да ви кажам пред да одам на спиење. Зборовоите „слушалки“ и „аудиофил“ не одат во иста реченица.
Океј е да имаш убер слушалки ама да упражњаваш висока „каквоќа“ на слушалки не иде. Од проста причина што има деформирана стерео слика и снимките, btw, не се настанати со слушалки на памет.
Бинауралните снимки кои се наменети искључиво за слушалки можеш да ги наброиш на прсти од една рака и да ти останат прсти.
Binaural recording - Wikipedia
И мене ме нервира оној gaming префиксот пред името на производот. Ваљда се палат 16 годишњаци на тоа.
Ми идеше да си пукам в стомак кога видов како се наместени звучниците. Еве не знам...
Чисто информативно, дали некој знае што чудо се овие слушалкиве што ги даваат анхоч? Гледам нешто пакет со мауспад и маус...
Sharkoon 1
Sharkoon 2
И што е со Натек како фирма. Како што гледам се Пољаци со океј продукти. Некој искуство?
Конкретно сум заинтересиран за овие слушалки.
Natec Genesis Gaming HX66
@StalkeR немој бе 2500ден за овие " gaming " слушалките Natec и тоа на usb ! . Уште они диодите новогодишни им фалат .Купи си за 2500-3000 ден од AKG , sennheiser , па дури и од SONY или Pioneer итн , па да слушниш како шо треба нешто барем просечно. Ова со " GAMING " слушалкиве на форумот е шема некоја и што бараат слушалкиве со светни-угасни , усб . ламбичиња во темава за HI-FI Audio ?Чисто информативно, дали некој знае што чудо се овие слушалкиве што ги даваат анхоч? Гледам нешто пакет со мауспад и маус...
Sharkoon 1
Sharkoon 2
И што е со Натек како фирма. Како што гледам се Пољаци со океј продукти. Некој искуство?
Конкретно сум заинтересиран за овие слушалки.
Natec Genesis Gaming HX66
Инаку, моментално сум со Genius HS-G550. Океј слушалки за цената, само што е слаба изработката доста...
RADIO EXTRALINK SOLAR w/hand crank/dynamo, powerbank & SOS flashlight
4.000,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден
MB 1700 B760M D3HP DDR4 GIGABYTE, 4xDDR4 5333MHz(OC), 2xM.2, VGA, HDMI, PCIex16, 2xPCIex1, 4xSATAIII, 5xUSB3.2Gen1,2xUSB 2.0,1xType-C,2.5Gb LAN
6.380,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER, PS5/PC/MAC/MOBILE+ USB Cable, MIDNIGHT BLACK
4.940,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден