@Chaeld10_8
А зошто баш RY1?
Има милион други подобри од неа, и ако не си почнал со DIY, време ти е да почнеш
А зошто баш RY1?
Има милион други подобри од неа, и ако не си почнал со DIY, време ти е да почнеш
DIY по малце@Chaeld10_8
А зошто баш RY1?
Има милион други подобри од неа, и ако не си почнал со DIY, време ти е да почнеш![]()
Е така де, а не -5%. Ова веќе се јаде.Fasttech нов купон до 7 октомври: TWEET10 за -10%.
Не знам зошто не ми се заследени на твитер FT (сигурно не сум нашол дека имаат профил на твитер), инаку ќе ја видев објавата. Веќе ги саследивЕве каде објавиле ФТ (само на Твитер):
View: https://twitter.com/FastTech_/status/915399606707437568
Бог да чува.
Купен D22.Моја препорака Ендура. Може да се најде доста за неа во индексот на темава. Еве дел од нејзините предности и маани.
Нема од кај нас, мора од Кина, објаснето е како/што/од каде да се земе во првиот линк. Само сега празнуваат Кинезите до другиот понеделник.
Ако ептен мора од кај нас и не пречи што се 300% поскапи од Кина, некој eGo AIO, веројатно D22 или D22XL или веројатно може да помине кој било ако ги немаат тие (а често немаат многу работи на лагер). Ете сега и сајтот на Амбрела е паднат. Еве им фејсбук (бљак).
И за AIO има многу пишувано во темава и многу луѓе го користат, само (според мое мислење) е МАААЛКУ понепогоден за почетници, има малку повеќе чепкање и подесување и доживувањето МАЛКУ помалку личи на цигара.
Било кој комплет да се земе, со него би било добро да се земе и пакетче глави (5 комада) за човекот да биде мирен неколку месеци.
Ќе треба и течност, наједноставно е за почеток од кај нас по продавници и аптеки, нека бара 6-ка никотин за овие комплети. Тоа ориентационо, зависи од човекот, може ќе сака посилно или послабо. Вкус по желба (што ќе најде).
Купен D22.
Кога го демонстрираше девојката беше океј, сега пробуваме дома, кога се притисне копчето, крцка/пуцка и исфрла по некоја капка.
Решение?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
FASTTECH напиша:From NOW to Oct7 (UTC-6)!