RagingDemon
senior
- 24 март 2009
- 6.482
- 5.588
Стендбајот ти е одличен, таа правата линијаЛуда работа со батеријава,ај да видиме дали ке извадам 10 саата сот
![]()
![]()
Xiaomi Redmi Note 4X
Стендбајот ти е одличен, таа правата линијаЛуда работа со батеријава,ај да видиме дали ке извадам 10 саата сот
![]()
![]()
Xiaomi Redmi Note 4X
Тапа е се ич не чинат овие шиаоми,поготово батерија тиња,ужас имаат.Стендбајот ти е одличен, таа правата линија
Фала баце,ке бидат наскоро објавени мојте рекорди на миуи форумотБаце ти рекорди рушиш..
пријави се пофали се на миуи форумот.. =))
Обично СОТ е 4.30ч
Мојот скор на с7 еџ...![]()
![]()
New record
Xiaomi Redmi Note 4X
Чоече што праиш, јас повеќе од 4h СОТ неможам да извадам, просек ми е 3.5Мојот скор на с7 еџ...![]()
си користам сите исти апликации - месенџер, фб, твитер, шазам, вибер, 9гаг, јутуб, тапаток, билијард онлајн играм плус (и многу други), и користам акуведер за времево. е сеа, ова е постигнато пошто на акуведерот му реков да не се рефрешира сам, и магично ми ближи на секое до овој ЅОТ. а, и башка попкорн тајм шо гледам серии...наместено ми е на ауто брајтнес, и то је то (на попкорн гледам со околу 40-50 % светло)Чоече што праиш, јас повеќе од 4h СОТ неможам да извадам, просек ми е 3.5
или јас сум на некои дроги, или загаден воздух, куче ли е трнче ли е што ли е незнам, али од вторава слика оваа шо е останата, по графикот се гледа дека некаде околу денипол користење се испразнила на 30%, до некаде си ја напунил батеријата, не она до 100%, туку од кај ~30% до кај ~80%, така да ова, СПОРЕД МЕНЕ, да не си помисли некој дека генерализирам, е погрешна претстава и не е едно празнење, туку скоро две празнења.Не можам да го истрошам за 2 дена, а нејќам да го оставам на 30 за третиот
![]()
Нормално дека не е едно празнење, си пишува убаво, а и се гледа на графикотили јас сум на некои дроги, или загаден воздух, куче ли е трнче ли е што ли е незнам, али од вторава слика оваа шо е останата, по графикот се гледа дека некаде околу денипол користење се испразнила на 30%, до некаде си ја напунил батеријата, не она до 100%, туку од кај ~30% до кај ~80%, така да ова, СПОРЕД МЕНЕ, да не си помисли некој дека генерализирам, е погрешна претстава и не е едно празнење, туку скоро две празнења.
кај пишува дека не е едно празнење? не се заебавам, мислам дека никаде не прочитав во тој пост дека е наведено дека се две празнења...Нормално дека не е едно празнење, си пишува убаво, а и се гледа на графикотОколу 1.5 празнења за 3 дена се, при крајот на вториот ден го брцнав на 20тина минути со овој непроверениов даш чарџ
![]()
Што телефон е?Не можам да го истрошам за 2 дена, а нејќам да го оставам на 30 за третиот
![]()
![]()
Па мислам дека се подразбира во текстот над сликата, затоа и го напишав, а и јасно и гласно се гледа на графикот, не сме од вчера.кај пишува дека не е едно празнење? не се заебавам, мислам дека никаде не прочитав во тој пост дека е наведено дека се две празнења...
Ако мислиш на косите линии на графикот, тој график е од 3 дена, па затоа линиите се покоси. Да е графикот за 18-24 часа како кај 90 посто од скриншотите тие линии би биле прави ко пушка. Инаку ноќно време системот си спие ко бебе.Ноќно време корне у позаднина системот. Сабајле топол.
Oneplus 5Што телефон е?
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47