RagingDemon
senior
- 24 март 2009
- 6.482
- 5.588
Стендбајот ти е одличен, таа правата линијаЛуда работа со батеријава,ај да видиме дали ке извадам 10 саата сот
![]()
![]()
Xiaomi Redmi Note 4X
Стендбајот ти е одличен, таа правата линијаЛуда работа со батеријава,ај да видиме дали ке извадам 10 саата сот
![]()
![]()
Xiaomi Redmi Note 4X
Тапа е се ич не чинат овие шиаоми,поготово батерија тиња,ужас имаат.Стендбајот ти е одличен, таа правата линија
Фала баце,ке бидат наскоро објавени мојте рекорди на миуи форумотБаце ти рекорди рушиш..
пријави се пофали се на миуи форумот.. =))
Обично СОТ е 4.30ч
Мојот скор на с7 еџ...![]()
![]()
New record
Xiaomi Redmi Note 4X
Чоече што праиш, јас повеќе од 4h СОТ неможам да извадам, просек ми е 3.5Мојот скор на с7 еџ...![]()
си користам сите исти апликации - месенџер, фб, твитер, шазам, вибер, 9гаг, јутуб, тапаток, билијард онлајн играм плус (и многу други), и користам акуведер за времево. е сеа, ова е постигнато пошто на акуведерот му реков да не се рефрешира сам, и магично ми ближи на секое до овој ЅОТ. а, и башка попкорн тајм шо гледам серии...наместено ми е на ауто брајтнес, и то је то (на попкорн гледам со околу 40-50 % светло)Чоече што праиш, јас повеќе од 4h СОТ неможам да извадам, просек ми е 3.5
или јас сум на некои дроги, или загаден воздух, куче ли е трнче ли е што ли е незнам, али од вторава слика оваа шо е останата, по графикот се гледа дека некаде околу денипол користење се испразнила на 30%, до некаде си ја напунил батеријата, не она до 100%, туку од кај ~30% до кај ~80%, така да ова, СПОРЕД МЕНЕ, да не си помисли некој дека генерализирам, е погрешна претстава и не е едно празнење, туку скоро две празнења.Не можам да го истрошам за 2 дена, а нејќам да го оставам на 30 за третиот
![]()
Нормално дека не е едно празнење, си пишува убаво, а и се гледа на графикотили јас сум на некои дроги, или загаден воздух, куче ли е трнче ли е што ли е незнам, али од вторава слика оваа шо е останата, по графикот се гледа дека некаде околу денипол користење се испразнила на 30%, до некаде си ја напунил батеријата, не она до 100%, туку од кај ~30% до кај ~80%, така да ова, СПОРЕД МЕНЕ, да не си помисли некој дека генерализирам, е погрешна претстава и не е едно празнење, туку скоро две празнења.
кај пишува дека не е едно празнење? не се заебавам, мислам дека никаде не прочитав во тој пост дека е наведено дека се две празнења...Нормално дека не е едно празнење, си пишува убаво, а и се гледа на графикотОколу 1.5 празнења за 3 дена се, при крајот на вториот ден го брцнав на 20тина минути со овој непроверениов даш чарџ
![]()
Што телефон е?Не можам да го истрошам за 2 дена, а нејќам да го оставам на 30 за третиот
![]()
![]()
Па мислам дека се подразбира во текстот над сликата, затоа и го напишав, а и јасно и гласно се гледа на графикот, не сме од вчера.кај пишува дека не е едно празнење? не се заебавам, мислам дека никаде не прочитав во тој пост дека е наведено дека се две празнења...
Ако мислиш на косите линии на графикот, тој график е од 3 дена, па затоа линиите се покоси. Да е графикот за 18-24 часа како кај 90 посто од скриншотите тие линии би биле прави ко пушка. Инаку ноќно време системот си спие ко бебе.Ноќно време корне у позаднина системот. Сабајле топол.
Oneplus 5Што телефон е?
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден