Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

За што ме казнија?

Статус
Затворена за нови мислења.

IT Boss

hello world
2 јуни 2010
194
15
Отворив тема "Зошто купивте телевизор" и двапати ми ја избришаа. А темата "Зошто ставивте интернет" не ја избришаа иако беа слични. Дури оваа и на насловна ја ставија. За тоа добив и предупредување и ми одземаа поени. WTF?

ПОРАКА ОД МОДЕРАТОЕ:

Dear IT Boss,

You have received an infraction at IT.com.mk форум.

Reason: Непридржување кон правилата
-------
glupi temi.
-------

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

All the best,
IT.com.mk форум

ПОРАКА ОД ДРУГ МОДЕРАТОР:

Здраво IT Boss,

Вашата тема (Зошто купивте телевизор дома?) е избришана.
Причина: Te molam ne otvori glupavi temi. TV se kupuva za gledanje tv.

Се најдобро,
IT.com.mk форум

АБЕ А ИНТЕРНЕТ НЕ СЕ СТАВА ЗА ДА СЕ ИМА ИНТЕРНЕТ, А?

IT Boss

hello world
2 јуни 2010
194
15
Да гледам вести, да гледам филмови, цртани филмови, да играм игри, нинтендо, да се фалам, да гледам слики од апарат...

Ехе, добив и јавна уцена - закана

ЗА ДА ДОБИЈАМ КАЗНА, НЕТРЕБА ДА ПРЕКРШАМ НЕКОЕ ПРАВИЛО, ИЛИ И ЕДНА ГЛУПА ТЕМА Е ПРЕКРШУВАШЕ НА ПРАВИЛО.. А СО ЗАКАНА СЕ ПРЕКРШУВА И ЗАКОН МОДЕРАТОРУУ!

И ДА ЗНАЕТЕ ДОКОЛКУ ПРЕСТАНАМ ДА ПОСТИРАМ, НЕДЕКА НЕСАКАМ, ТУКУ МЕ БАНИРАЛЕ ИЛИ ПАК НАПРАВИЛЕ НЕШТО ИСТО КАКО ШТО ГО ЕЛИМИНИРАА ЕДЕН МОЈ ПРИЈАТЕЛ.. БЕЗ ПРИЧИ, ЧИСТО ЗА ДА НЕ КАЖЕ НА СИТЕ ЗА ДИКТАТУРАТА КОЈА МОДЕРАТОРИТЕ ЈА СПРОВЕДУВААТ!

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.794
33.918
roka.mk
Приателе...значи темите ти се избришани поради тоа што се апсолутно непотребни и неактрактивин и плус начинот на кој беше пишан постот ми личеше (на речам беше ист) како оној на темата Зошто ставивте интернет.А доби предупредување само да сватиш дека негде грешиш,а не за да се кур*и некој,всушност не гледај толку трагично на тоа што си добил предупредување,за тоа е тоа,не губиш ништо со тоа,само те упатува на грешките.А банот не е закан....али свати го како сакаш.

IT Boss

hello world
2 јуни 2010
194
15
А значи сакаш да кажеш дека твојот колега HijackHacker има авторско право над зборовите и речениците во неговиот пост?!

IT Boss

hello world
2 јуни 2010
194
15
Изгледа така и функционира форумот. Ќе напишеш една сосема добра и добронамерна тема која не содржи ниту една закана или навреда, но некој глупав модератор од ќеф ќе ти ја избрише, ќе те уцени со бан и ќе ти одземе поени. А кога ќе решиш да прашаш јавно што се случува е тогаш целата компанија која лежи зад форумот ќе почне да ти се смее и да ти додели десетина негативни репутации. Срамота!

Commie

poweruser
27 октомври 2007
4.722
221
www.foxmediahouse.com
ТЕМАТА ТИ НЕМА ВРСКА СО ФОРУМОТ АЛООО!!!
Зошто сум купил телевизор...?
Чекај да размислам... па веројатно за да гледам ТВ ааа? Сигурно не можам да сурфам на NEO или BEKO телевизор. Темата стварно ти нема везе.

IT Boss

hello world
2 јуни 2010
194
15
Командер, мојот другар X-MaCeDoNiAn е тука до мене и прашува зошто без никакво предупредување или објаснување трајно си го банирал?!

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.794
33.918
roka.mk
Сигурно не бил баниран пошто некој модератор не му бил погодено што му кажува хороскопот за тој ден....али со вашите 15 години мали сте да го сватите тоа.

Aleks

poweruser
18 мај 2007
5.748
289
cat-watermelon.jpg

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.794
33.918
roka.mk
знам.
А ти и другарти носите исто име и презиме или мејловите си ги правите со исто име....Абе дете,кај си направил втор јузер,барем ќути си и терај си,мислиш ако сме ти прогледале низ прсти идиоти сме е не сме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно