FLEGMA
sensei
- 2 август 2012
- 11.566
- 19.254
Мистерии бачо, мистерии...И така нормално како и секад после саат време чачкање се среди ама поима неам како...
Мистерии бачо, мистерии...И така нормално како и секад после саат време чачкање се среди ама поима неам како...
Bug e https://www.reddit.com/r/techsuppor...hics_card_shows_under_safely_remove_hardware/Дали некој последниот апдејт на 10ката, дали го има следното како на прикачената слика?
Build 14257Кој е последен build во insider fast ring ?
Мора да имаш micrososft account за да можеш да ја користиш Кортана но исто можеше да пребаруваш преку search (без кортана)Чисто информативно,ова Кортана-ва КАЈ нас е исклучена или постои опција за подесување и вклучување и која функција ја има?
Багот е во nVidia драјверите, не во WindowsBug e https://www.reddit.com/r/techsuppor...hics_card_shows_under_safely_remove_hardware/
Треба да се среди со REDSTONE update
Да но ќе треба да работи Nvidea за да го реши проблемот со 10 вака да не се појавува.Багот е во nVidia драјверите, не во Windows
Повеќе ми изгледа како corruption на Оперативниот систем ако repair не помогне би ти препорачал да го преинсталирашПроблем со Windows 10
Го уклучувам лаптопот и оди тоа почетниот екран и после се појавува црна слика, после некое време се појавува Windows логото и ми пишува Automatic Repair, Дали знаете како да го средам ? со усб да му направам нова инсталација и дали има шанса да ги вратам податоците?
Проблем со Windows 10
Го уклучувам лаптопот и оди тоа почетниот екран и после се појавува црна слика, после некое време се појавува Windows логото и ми пишува Automatic Repair, Дали знаете како да го средам ? со усб да му направам нова инсталација и дали има шанса да ги вратам податоците?
А кај ја најде таа опција во utorrent?Дечки, зошто кога ќе симнувам торент во utorrent во опциите ставам кога ќе заврши торентот компјутерот да се изгасне. Торентот се симна, компјутерот се изгасна и по околу 5 секунди пак се вклучи. Зошто прави така?
shutdown -s -f -t 10
А кај ја најде таа опција во utorrent?
Отвори Notepad и напиши
file name: stobilo.batКод:shutdown -s -f -t 10
save as type: all files
зачувај го кај сакаш
кога ќе пушташ торент, оди advanced па пак advanced и тука run a program одбери го ова што го зачува претходно
Ја има во Options-> Auto shut down, ама како што гледам не функционира како што треба.А кај ја најде таа опција во utorrent?
Отвори Notepad и напиши
file name: stobilo.batКод:shutdown -s -f -t 10
save as type: all files
зачувај го кај сакаш
кога ќе пушташ торент, оди advanced па пак advanced и тука run a program одбери го ова што го зачува претходно
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден