Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

WCG 2007 UPDATED!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

AlexOFMacedon

hello world
5 мај 2007
65
0
еј Бони ај прати ми МСН по Приватна порака. (ќе напишев порка за малце, што ти прави бизнис а? :)))))))

LiquidWorm

Администратор
26 март 2007
2.676
197
www.zeroscience.mk
еј Бони ај прати ми МСН по Приватна порака. (ќе напишев порка за малце, што ти прави бизнис а? :)))))))

AlexOfMacedon, па можеше ти да му пратиш приватна порака со горенаведениот пост, Ве молам почитувајте правила не постирајте бесмислени постови
Благодарам :chudenje:

Sleepless

read-only
3 мај 2007
35
19
Ne vi kazuvam!!! :p

Sega za sega se rasprava dali ke bidat plateni avio-biletite bidejki mnogu sudii od lani nema da se prijavat poradi golemite ceni na kartite,a tie ne se pokrieni od strana na ICM... that's all folks... from the Ref's Forums...

AlexOFMacedon

hello world
5 мај 2007
65
0
Ако де ако не се платени, картите, ако е платено сместувањето ќе биде супер.

AlexOFMacedon

hello world
5 мај 2007
65
0
Абе за виза не е до толку тешко вадењето знам многу другари, па и роднина мој што аплицираа за виза и добија, ако паметно се разгледаат сите опции за вадење авионска карта до Сиетл, може некако да се најде поефтина авио-карта.

AlexOFMacedon

hello world
5 мај 2007
65
0
Директоре, колку чини пријавување за qWCG, бидејќи во списанието не е наведено?

AlexOFMacedon

hello world
5 мај 2007
65
0
ОК ... Значи очекувате многу пријавени ... Ќе видиме, само еден совет имам, да си направите агресивна медиумска кампања.

AlexOFMacedon

hello world
5 мај 2007
65
0
Може ли преку скајп да ти кажам што мислам за тоа, како може да имате ќар?

AlexOFMacedon

hello world
5 мај 2007
65
0
Ќе можете директоре да ми образложите, колку како и за што пари да донесам па да има и фифа и процент да добијам?

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно