Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

WCG 2007 UPDATED!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

unhcR

read-only
9 април 2007
40
6
Skopje
www.vertex-design.com.mk
gl na site ... AoE e izbrana radi microsoft sto stapuva vo sietlle i e eden og glavnite pokriteli na WCG... toa e pricinata za site so postaat kako ludi btw ne e bitna nikakva nagrada tuku realno mi nedostiga eden pehar,medal najvekje od se vo sive ovie dobieni cs turniri. Bugarite, Srbite, i grcite se potrudile daj i nie :D

AlexOFMacedon

hello world
5 мај 2007
65
0
Naumco, ako jas ne se trudam, neznam koj se trudi. Potseti se samo deka bese vo Singapur. Da ne ti bese jazikot pobrz od pametot, ke bese i vo Milano...

Mislev na peharot za 1-vo mesto na WCG :LOL:

Za pobednicite od Makedonija ovaa godina ke ima nagradi
Да заслужено бев во Сингапур, бев најдобар, победив и отидов таму. А дали ми беше побрз јазикот од паметот, несакам да дискутирам на таа тема, зошто пак ќе се скараме. Ако навистина сакате да покажете дека се трудите примете ме на еден разговор со вас, да ви ги кажам моите идеи, а ако барем дел од нив остварите тогаш, ќе бидете човек кој се труди. Само јака медиумска кампања ќе ви донесе повеќе учесници на qWCG, а не тапкање во место, ако ме сфаќате. Размислете добро, бидејќи не се работи само за Ентернет или ентер или сајберспорт, се работи за репутацијата на нашата земја, а Македонија е на прво место, за мене. :tainstven:

AlexOFMacedon

hello world
5 мај 2007
65
0
За црна стрела. Момакот растура NFS, дајте му ги условите онлајн да тренира, да се поврзе со некои луѓе (како например овие украинците од USSR, па да видите што може да направи). Он според мене е најперспективниот гејмер во Мкд, искористете го.

direktor.e

lurker
6 април 2007
608
4
Да заслужено бев во Сингапур, бев најдобар, победив и отидов таму. А дали ми беше побрз јазикот од паметот, несакам да дискутирам на таа тема, зошто пак ќе се скараме. Ако навистина сакате да покажете дека се трудите примете ме на еден разговор со вас, да ви ги кажам моите идеи, а ако барем дел од нив остварите тогаш, ќе бидете човек кој се труди. Само јака медиумска кампања ќе ви донесе повеќе учесници на qWCG, а не тапкање во место, ако ме сфаќате. Размислете добро, бидејќи не се работи само за Ентернет или ентер или сајберспорт, се работи за репутацијата на нашата земја, а Македонија е на прво место, за мене. :tainstven:

Naumco, ostavi ja organizacijata na eventite na lugjeto koi toa go rabotat. Svesen si deka bez pari, nisto nemoze da se napravi. Reputacijata na nasata zemja vo svetot ne zavisi od nas. Ako ima mnogu pari i sponzori, ke ima i odlicen event, ako nema, ke bide slabo organizirano i nema da ne vidat.
PS Sakas da kazes deka jas ne se trudam zatoa sto ne gi slusam tvoite idei?
:zbunet3:

AlexOFMacedon

hello world
5 мај 2007
65
0
Naumco, ostavi ja organizacijata na eventite na lugjeto koi toa go rabotat. Svesen si deka bez pari, nisto nemoze da se napravi. Reputacijata na nasata zemja vo svetot ne zavisi od nas. Ako ima mnogu pari i sponzori, ke ima i odlicen event, ako nema, ke bide slabo organizirano i nema da ne vidat.
PS Sakas da kazes deka jas ne se trudam zatoa sto ne gi slusam tvoite idei?
:zbunet3:
Организацијата на евентите (настаните, говорете македонски :rolleyes:), да но луѓето што сакаат да помогнат треба да бидат прифатени и треба да им се дозволи да помогнат. Без пари нема ништо, да и ништо неможе да се направи, но треба сите да се потрудиме да добиеме, пари. Господине директор дали знаете дека невладините организации во Мкд црпат пари за разни глупости (кошеви, уредување на дворови, кратко трајни клупи и сл.) од странците. Зошто и еспорт луѓето да не црпат пари од странците. Да секој ќе даде пари, за да даде пари треба да добие нешто, дали реклама или да види некаков резултат не е важно, но ќе кажам пак во Мкд, невладините организации добиваат многу пари. Доколку на инвеститорите им се образложи сериозен проект, доколку инвеститорите гледаат профит во тој проект нема да бидат неми да не го прифатат тој проект, затоа да се има пари треба да се потрудат сите да се добијат пари. Што гледа Ренова во дт-гејминг, дт-гејминг не е поврзана со градежништво, нема никаква врска со градежтво, но гледаат можност во реклама, а маркетингот носи муштерии, а муштериите пари. Во однос на моите идеи, па да појаснам вашиот труд може да се зголеми доколку ги слушате моите идеи, но не и да не постои доколку не ги слушате. Сепак има една клучна разлика помеѓу вас и мене, вие работите за пари, јас сум само волотнер. Волонтерот не бара пари, бара искуство, се надевам дека ме разбравте.

Zero

read-only
11 мај 2007
22
0
www.simpleX-gaming.com
i ja imam predlog za drugata godina na primer mesto pakovanje kifli da bide 4 neka bide 5 za da se izednaci so virslite za da moze za cel tim po eden sendvic da jadat ako si seriozen direktore da dojdam i ja na sostanok !!! i ja imam puno predlozi :) :) :) :)

direktor.e

lurker
6 април 2007
608
4
Mi se dopagja predlogot so virslite. Ke go zapisam vo dnevniot red za dogodina i ke bide tocka br.1 na sostanokot na upravniot odbor na gejmeri :) :)

boni

read-only
5 јуни 2007
12
0
abe ludaci edni, alal da i e na drzavava so takvi luge kako vas. sve mozoci.
kaj ke i bide krajot na evropa koga ke ne primi. ako ima evropa do togas:bravo:

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно