Silent Assassin
read-only
- 1 јуни 2007
- 20
- 0
Ako ima poveke od 13 i ja ke se prijavam iako ne sum igral AOE uste od vtoriot del koga izleze.
Jas kje ve cekam u Sietl![]()
osvoj u sietl i ke si dobies pehar ne kenkaj po forumi![]()
osvoj u sietl i ke si dobies pehar ne kenkaj po forumi![]()
I ja sakam pehar so .... za najdebel covek na svet ( na nas nikoj ne misli )![]()
Да заслужено бев во Сингапур, бев најдобар, победив и отидов таму. А дали ми беше побрз јазикот од паметот, несакам да дискутирам на таа тема, зошто пак ќе се скараме. Ако навистина сакате да покажете дека се трудите примете ме на еден разговор со вас, да ви ги кажам моите идеи, а ако барем дел од нив остварите тогаш, ќе бидете човек кој се труди. Само јака медиумска кампања ќе ви донесе повеќе учесници на qWCG, а не тапкање во место, ако ме сфаќате. Размислете добро, бидејќи не се работи само за Ентернет или ентер или сајберспорт, се работи за репутацијата на нашата земја, а Македонија е на прво место, за мене. :tainstven:Naumco, ako jas ne se trudam, neznam koj se trudi. Potseti se samo deka bese vo Singapur. Da ne ti bese jazikot pobrz od pametot, ke bese i vo Milano...
Mislev na peharot za 1-vo mesto na WCG![]()
Za pobednicite od Makedonija ovaa godina ke ima nagradi
Сериозно еве ги резултатите кажуваат се!a hahahah aaa ahahahahha aohohohoho aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ahahahaahahahah ha hah ah ah haah h ah ah ha lele sto procitav ne mi se verue![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да заслужено бев во Сингапур, бев најдобар, победив и отидов таму. А дали ми беше побрз јазикот од паметот, несакам да дискутирам на таа тема, зошто пак ќе се скараме. Ако навистина сакате да покажете дека се трудите примете ме на еден разговор со вас, да ви ги кажам моите идеи, а ако барем дел од нив остварите тогаш, ќе бидете човек кој се труди. Само јака медиумска кампања ќе ви донесе повеќе учесници на qWCG, а не тапкање во место, ако ме сфаќате. Размислете добро, бидејќи не се работи само за Ентернет или ентер или сајберспорт, се работи за репутацијата на нашата земја, а Македонија е на прво место, за мене. :tainstven:
Организацијата на евентите (настаните, говорете македонскиNaumco, ostavi ja organizacijata na eventite na lugjeto koi toa go rabotat. Svesen si deka bez pari, nisto nemoze da se napravi. Reputacijata na nasata zemja vo svetot ne zavisi od nas. Ako ima mnogu pari i sponzori, ke ima i odlicen event, ako nema, ke bide slabo organizirano i nema da ne vidat.
PS Sakas da kazes deka jas ne se trudam zatoa sto ne gi slusam tvoite idei?
:zbunet3: