Sleepless
Intern
- 3 мај 2007
- 27
- 1
Antonov An-160 carter let za mene i za Bibobazo ti so kargo avion ke ides?![]()
Antonov An-160 carter let za mene i za Bibobazo ti so kargo avion ke ides?![]()
Епа друже, со бесплатна пријава и награди за било која игра ке се пријават повеке од 13, - со ова сакаш да кажеш дека предходната година ФИФА било бесплатно пријавување и имало награди, а само 13 се пријавиле? Немој ти се молам... ОК нејкам да се замарам више... ова беше мојот последен коментар, вие си знаете најдобро.AOE III? So besplatna prijava i nagradi? Vo sekoj slucaj poveke od 13![]()
Sajber sportot ne postoi za da zamara nekogo. Vo nego treba da se uziva, a ne site da se pravat deka znaat kako da organiziraat. Ocigledno koj znae i koj moze toa da go pravi kaj nas. Fifata e celosno deminificirana vo odnos na Wining 11 i toa e FAKT. ne e interesna. AOE III? Mozebi da mozebi ne, no vredi da i se pruzi sansa.Епа друже, со бесплатна пријава и награди за било која игра ке се пријават повеке од 13, - со ова сакаш да кажеш дека предходната година ФИФА било бесплатно пријавување и имало награди, а само 13 се пријавиле? Немој ти се молам... ОК нејкам да се замарам више... ова беше мојот последен коментар, вие си знаете најдобро.
А зошто не и се пружи шанса на DOW: DARK CRUSADE?Sajber sportot ne postoi za da zamara nekogo. Vo nego treba da se uziva, a ne site da se pravat deka znaat kako da organiziraat. Ocigledno koj znae i koj moze toa da go pravi kaj nas. Fifata e celosno deminificirana vo odnos na Wining 11 i toa e FAKT. ne e interesna. AOE III? Mozebi da mozebi ne, no vredi da i se pruzi sansa.
Pozdrav i stay cool
Ne ne pa da oslabneme i jok butanje na kulata posle sramotilaci.Slipi, a da si kinisate vie use od sega po zemjen pat, pa malce na brod i pak po zemjen pat? Ke da e posigurno![]()
Prvo, fala za komplimentotА зошто не и се пружи шанса на DOW: DARK CRUSADE?
Чек малце, направивте анкета за кои игри да (ќе) се играат или директорчето на ENTERNET си ги бира истите ???
Fifa 2006 mozebi bese poslaba i poneinteresna od Winning 11 no za Fifa 2007 ne bi go rekol toa. No odlukata ste ja donele i mozebi ke izlezete vo pravo (a mozebi i ne), vremeto ke pokaze.Sajber sportot ne postoi za da zamara nekogo. Vo nego treba da se uziva, a ne site da se pravat deka znaat kako da organiziraat. Ocigledno koj znae i koj moze toa da go pravi kaj nas. Fifata e celosno deminificirana vo odnos na Wining 11 i toa e FAKT. ne e interesna. AOE III? Mozebi da mozebi ne, no vredi da i se pruzi sansa.
Pozdrav i stay cool
a be ne ste normalni beeee ejjjjjjj hahaahhaahahhaa, znaci crknav...boni i alex..me nasmeavte za cela godinaЈа ти гулаб, бибо и шпики авионот сигурно не полетува од аеродром, поготово ако е канадиан, а за во вц во авион, невозможна мисија 4.