Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

WCG 2007 UPDATED!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

RaizoMugen

hello world
17 април 2007
103
1
E toa druze nikoj nemoze da ti go garantira ali spremaj se i da se prijavish ovaa godina na qWCG i da pobedish i da otidesh u sietl i da iskocish od grupi i da ja prmovirahs MKD pa da vidime dali drugata godina cickoto organizator nema da stavi kvalifikacii za AOEIII :D

Stay Cool!

Debel daj be muabetov so pominuvanje grp ne go praite vise nikad pogotovo ne nekoj ko tebe ... Stavate sustinska vaznost na pominuvanje na grp u USA a gaming comunity-to vo makedonija ( koe i ne bilo nikogas golemo ) se raspagja .
Muabetot mi e deka igrite se tie i ne mora na sekoj damu se objasnuva zasto kako i so daj da se fokusirame na nesto produktivno ...

P.S Produktivno e na primer da ideme u amerika i da jademe Burger King ili znam uste edno bolje , da ideme u amerika i da jademe KFC ...

AlexOFMacedon

hello world
5 мај 2007
65
0
Хехе слиплесс, другар ај види на esl.eu дали ќе најдеш некој македонец што игра АОЕ, а уствари колку е играна АОЕ 3, кажува тоа дека на 1он1 ладерот има 8 души, а на варчифс има 18 играчи, omg .... Колку е играна АОЕ 3. Ама може да се профитира тука доколку директорот набави оригинал АОЕ 3 во ентернет (незнам дали имаат оригинал) и доколку шампионот тренира секој ден до ВЦГ, можеме да успееме на овој план, но неверувам дека директорот ќе го направи тоа.

Sleepless

read-only
3 мај 2007
35
19
Хехе слиплесс, другар ај види на esl.eu дали ќе најдеш некој македонец што игра АОЕ, а уствари колку е играна АОЕ 3, кажува тоа дека на 1он1 ладерот има 8 души, а на варчифс има 18 играчи, omg .... Колку е играна АОЕ 3. Ама може да се профитира тука доколку директорот набави оригинал АОЕ 3 во ентернет (незнам дали имаат оригинал) и доколку шампионот тренира секој ден до ВЦГ, можеме да успееме на овој план, но неверувам дека директорот ќе го направи тоа.

Nema igraci zoshto nikoj ne ja igral profesionalno bidejki nemalo cel da se dokaze nekade a sega ima pa zatoa ocekuvaj brojot na zainteresiranost da raste a mozebi i ne 50-50%. Bidejki nemozesh na gejmerite da im nametnuvash koja igra da ja igraat, tie treba da ja izberat .

direktor.e

lurker
6 април 2007
608
4
Covek da ne moze da se iznacudi na konstruktivnosta na muabetive...
NA 1 septemvri se kvalifikaciite najverojatno vo ENTERNET II i pak so prenos vo zivo na A1. AOE e prvpat na wcg i ke ima poslaba konkurencija od Warcraft i FIFA, kade nikad nema da se smenat Korea/Germanija. Moze nekoj i ke poigra i ke povezba, pa i ke postigne nesto. Crna Strela na primer, sigurno ne spie veke i samo vozi :D

AlexOFMacedon

hello world
5 мај 2007
65
0
NA 1 septemvri se kvalifikaciite najverojatno vo ENTERNET II i pak so prenos vo zivo na A1. AOE e prvpat na wcg i ke ima poslaba konkurencija od Warcraft i FIFA, kade nikad nema da se smenat Korea/Germanija. Moze nekoj i ke poigra i ke povezba, pa i ke postigne nesto. Crna Strela na primer, sigurno ne spie veke i samo vozi :D
Само се чудам како Романија е на пат да ги стигне Германија ...

direktor.e

lurker
6 април 2007
608
4
Се чудиш за Романија? Земјата од каде потекнуваат Фламинго компјутери? Земјата која има претставништва на ИНТЕЛ, АМД, Нвидиа,АТИ итд итд???
Не се чуди. Можеш ако сакаш да се чудиш за Казахстан пред 2 години кои беа 2-ри во CS Source...

AlexOFMacedon

hello world
5 мај 2007
65
0
Се чудиш за Романија? Земјата од каде потекнуваат Фламинго компјутери? Земјата која има претставништва на ИНТЕЛ, АМД, Нвидиа,АТИ итд итд???
Не се чуди. Можеш ако сакаш да се чудиш за Казахстан пред 2 години кои беа 2-ри во CS Source...

Ах погрешно ми ја свати конотацијата. Директоре како мислите дека Романија стигна до нивото на кое што е сега??? Со работа, само со работа. А кај нас, секогаш се сака да се добие нешто од небо.

D

Администратор
31 март 2007
4.129
4.335
www.aqtos.com
Off topic

Off topic: Ако не знаете да разговарате како што доликува и сакате да навредувате, отворена ви е тема во Боречки клуб: http://it.com.mk/forum/showthread.php?t=677

Секој ден префрлуваме мислења од оваа тема во темата во боречки клуб. Доколку повторно се случи исти членови да постираат тука мислења кои се за во другата тема, ќе бидат банирани.

Silent Assassin

read-only
1 јуни 2007
20
0

Znaci idejata za Enternet II ne e prekinata. Dokolku se otvori taa igracnica mislam deka mnogu ke pridonese vo razvoj na cyber sportot kaj nas. Se nadevam deka ke uspeete vo namerite do 1 Septemvri. Pozdrav.

direktor.e

lurker
6 април 2007
608
4
Normalno deka ne e prekinata. Turbo se raboti na toa. Iako ne sum del od ENTERNET, znam deka naskoro treba da bide gotovo.
PS ke ima ENTERNET i vo Ohrid mozebi

RaizoMugen

hello world
17 април 2007
103
1
Ha eve ja znam deka ke ima enternet vo ohrid 100 % :D i mislam deka civa i da e idejata e prava stvar za pravenje kes /bow

Nightmare

read-only
28 април 2007
17
1
staff

vo vrska so gore spomenatoto od NENO personalot vo enternet e dobar no samo edna MALA kritika vo vrska so taa polnata na kasata.Toa na nisto ne lici . Malku moze da bide poljubezna so strancite.

Nightmare

read-only
28 април 2007
17
1
Who is The best in CS?

P.S koj e najdobar cs gejmer od simplex i moze li da znaeme sto bidna so Ci@, zosto se otkaza od Simplex i vo koj tim igra sega?

Dare

hello world
8 април 2007
141
2
WTF??!?!? НЕМА ФИФА 07 ВО WCG 2007 ЗА МАКЕДОНИЈА КВАЛИФИКАЦИИТЕ??? ЛУЃЕ ШТО Е ОВА !!!!!!
Гледав ентер на телевизија и на рекламата за WCG 2007 macedonia немаше фифа. Стварно е глупо сега...

direktor.e

lurker
6 април 2007
608
4
Posle "ogromniot" interes izminatite 2 godini, Fifa e povlecena. za 6 lugje ne se pravat nacionalni kvalifikacii.

Silent Assassin

read-only
1 јуни 2007
20
0
FIFA

Pa so 500 denari ucestvo sigurno deka ne se prijavija mnogu kandidati. Ovaa godina ako e besplatno ke se prijavat sigurno poveke.Pozdrav.

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно