ИТ Вести од светот

Дискутирајте за сите светски гео-политички случувања кои влијаат и се поврзани со ИТ.

Подреди:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↓
 1. gokica
  Одговори:
  846
  Прегледи:
  59,157
 2. Dark_angelMKD
  Одговори:
  52
  Прегледи:
  6,488
 3. fuzzjaw
  Одговори:
  23
  Прегледи:
  1,025
 4. DrMTR
  Одговори:
  52
  Прегледи:
  4,470
 5. esquimaux
  Одговори:
  78
  Прегледи:
  5,201
 6. kirev
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  680
 7. NecrotoX
  Одговори:
  10
  Прегледи:
  1,161
 8. shopovbogomil123
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  674
 9. xenon
  Одговори:
  12
  Прегледи:
  1,268
 10. AMD_fan
  Одговори:
  24
  Прегледи:
  2,482
 11. Taurus
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  1,246
 12. sonic
  Одговори:
  12
  Прегледи:
  1,755
 13. tomi
  Одговори:
  18
  Прегледи:
  1,345
 14. nik0la_
  Одговори:
  127
  Прегледи:
  11,692
 15. xenon
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  800
 16. xenon
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  1,023
 17. Astraion
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  698
 18. xenon
  Одговори:
  9
  Прегледи:
  3,586
 19. hipo
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  915
 20. Alucard
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  1,292
 21. xenon
  Одговори:
  57
  Прегледи:
  5,629
 22. xenon
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  1,951
 23. borcep
  Одговори:
  26
  Прегледи:
  5,140
 24. Alucard
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  1,045
 25. darkone
  Одговори:
  11
  Прегледи:
  1,592

Опции за прикажување на темите

Вчитување...