Дај боже повеќе да се множат со твоето искуство.Не знам, јас пак на 2,3 пати сум имал контакт со Систем Оне, беа коректни дечките....
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Видео дата не се фирма они се злато у споредба до Систем Оне .Дај боже повеќе да се множат со твоето искуство.
Носиме тв сони на сервис на моите (рикнато псу) во видеодата. На приемницата по дифолт изгледа им стои - примен производ со гребаници на рамката. Ја не би ни погледнал. Мајка ми чита, се врти и им вика - ај ве молам покажете ми ги гребаниците?
![]()
![]()
Така и во системоне се дешавало... треба отварање очи.
Ти очигледно ништо не си прочитал!Читам колку се жалат за Серек пардон сетек, еве си купив ТВ 32” филипс па ќе проверам дали е така како што го прикажат Сетек,времето ќе покаже, под услов треба да помине најмалку 3 години користење бидејќи е под гаранција за 2 години, значи горе-доле 3 години да помине па ќе видиме дали сите продукти што се во сетек се шкартови или не ?
Sent from my iPad using Tapatalk
Не е бил во ситуација да има потреба да читаТи очигледно ништо не си прочитал!

Ти очигледно ништо не си прочитал!
Абе батка. Продуктите не ги произведуваат сетек. Туку збореме пред се за одоност на вработените идиоти со муштериите и како продаваат рефурбишт лаптопи по премиум цени.Сум прочитал све ама ете зависи како ќе се погоди, ќе видиме и ќе споделам искуството после 2 години
Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk
Читам колку се жалат за Серек пардон сетек, еве си купив ТВ 32” филипс па ќе проверам дали е така како што го прикажат Сетек,времето ќе покаже, под услов треба да помине најмалку 3 години користење бидејќи е под гаранција за 2 години, значи горе-доле 3 години да помине па ќе видиме дали сите продукти што се во сетек се шкартови или не ?
Затоа јас на кој стигнам им кажувам за Сетек.Колку ќе го посетат форумов? Колку ќе ја видат темава? Колку од темава ќе ги игнорираат искуствата и ќе појдат да земат нешто затоа што „тоа на друг му се случува“
Еве како сетек уште работат.
Абе батка. Продуктите не ги произведуваат сетек. Туку збореме пред се за одоност на вработените идиоти со муштериите и како продаваат рефурбишт лаптопи по премиум цени.
Си прочитал само механички без да обрнеш внимание на шо се жалеме.
Туку збореме пред се за одоност на вработените идиоти
продаваат рефурбишт лаптопи по премиум цени.
Бог те чуо,Бог те чуо!Не се секирај , ќе им дојде на сетек истата судбина како АМЦ
Баш во Капитол и ГТЦ ги имам малтретирано по телефон да ми отвораат телефони, да ми проверуваат слотови, чуда и супер услужливи беа.Во Сетек Каптиол сите вработени се врв (посебно дечките што се од ИТ), во ГТЦ исто така се топ.
У коментар пишале (ваљда ги контактирале) дека не примаат рекламации
![]()
Ако е стварно овака, што не реагираат одма до надлежните служби. Што фејсбук твитер?У коментар пишале (ваљда ги контактирале) дека не примаат рекламации
![]()
И лично негледам продив Јавно зборење на социјални мрежи, напротив, сите треба да се вака храбри за секој случај реклама спонзорирано што повеќе да видат
sponsored. Има надлежни служби за ова, додека не ги знаеме двете страни, овој пост е само осудување.
Пријавиле,така пишале на фб.sponsored. Има надлежни служби за ова, додека не ги знаеме двете страни, овој пост е само осудување.
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден