Отворен е за регистрации!Mene mi treba invite za the vault - knigi za ekonomija i marketing
бара Invite CodeОтворен е за регистрации!
Мене еден член од форумов ми прати код за регистрација. Се регистрирав, не ми стаса порака на маил, ама ми пиша дека членот што ме поканил треба да одобри.Не ми стига конфирмациски мејл на црна берза кога се регистрирам. И пред некоја година ми се случуваше истото. Со gmail пробувам. Имал некој сличен проблем?
Провери си во Spam.Не ми стига конфирмациски мејл на црна берза кога се регистрирам. И пред некоја година ми се случуваше истото. Со gmail пробувам. Имал некој сличен проблем?
Пиши ми мејл во приватна порака, ќе ти верувам дека сидуваш.Некој да не има инвајт за Црна Берза и за TorrentHR? Seed-ам 24/7 без HnR преку *arr stack апликации. Веќе сум член на IPT.
тешко, има многу сидери пошто е малтене публик станатНекое чаре за сидањево на iptorrents? Џабе сидам со денови кога никој не симнува, а популарни торенти се (The Boys серијата).
пушти мејлNekoj da prati invite za iptorrents
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Јас најдов начин да не ми го регистрира симнувањето, веројатно не го регистрира ни upload-от, ама функционирам година дена наназад вака.Некое чаре за сидањево на iptorrents? Џабе сидам со денови кога никој не симнува, а популарни торенти се (The Boys серијата).
Јас најдов начин да не ми го регистрира симнувањето, веројатно не го регистрира ни upload-от, ама функционирам година дена наназад вака.
Користам Transmission, чекам торентот да ми се поврзе со seed-ерите и ги бришам сите овие, ајде да ги наречам врски. Функционира и на Mac и на Ubuntu, не знам како работи Transmission на Windows.
И тоа перманентен.јадеш бан
Ризично е оваЈас најдов начин да не ми го регистрира симнувањето, веројатно не го регистрира ни upload-от, ама функционирам година дена наназад вака.
Користам Transmission, чекам торентот да ми се поврзе со seed-ерите и ги бришам сите овие, ајде да ги наречам врски. Функционира и на Mac и на Ubuntu, не знам како работи Transmission на Windows.
CAMERA XIAOMI MI HOME C500, 3.5K (3200x1800), Pet detection, BHR089AEU
3.090,00 ден
STREAM DECK MINI ELGATO DISCORD EDITION , x6 LCD keys, ELGATO-10GAI9931
3.930,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден
HEADPHONES LOGITECH ZONE 305 MIDNIGHT BLACK Wireless + bluetooth, w/microphone 981-001458
5.790,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR 14" EXTRALINK S688, IPS FULLHD, 13.3"- 17.3", EX.21571
22.510,00 ден