За малку си ги испуштил.Нема веќе место![]()
Код:
(23:20:50) EmilioGaviria: ok, registrations are closed
Последна промена:
За малку си ги испуштил.Нема веќе место![]()
(23:20:50) EmilioGaviria: ok, registrations are closed
„Продаваат“ елитизам?не ги разбирам овие од црнаберза зошто лажат за ова, баш пред некое време беа 9250 или 9350 не сум баш сигурен која беше бројката за членови, а сега се 9416, гром да ги удри
Погледнете го атачментот 139236
Што е со Zamunda, има некој проблем со сајтот или до мојот акаунт е нешто?
Веќе некое време не можам да симнувам од таму, во uTorrent во Status ми вади "Connecting to peers 0.0%", воопшто не почнува да симнува, дури и активни торенти со многу сидери.
1. uTorrent одамна требаше да престанеш да го користиш и да го користиш супериорниот qBitorrent.Што е со Zamunda, има некој проблем со сајтот или до мојот акаунт е нешто?
Веќе некое време не можам да симнувам од таму, во uTorrent во Status ми вади "Connecting to peers 0.0%", воопшто не почнува да симнува, дури и активни торенти со многу сидери.
Провери си конекција и таквимити работи. Нема гајле симнува одма откога ќе пуштиш торент.Што е со Zamunda, има некој проблем со сајтот или до мојот акаунт е нешто?
Пиши е-адреса на порака, да пробам да купам една покана и да ти пратам.Некој да сподели invitation за PrivateHD? Краток background за мене, имам активни 26 тракери, одличен ratio overall, record дефинитивно на TL.
Фала.
Погледнете го атачментот 140092
Некој да сподели покана за crnaberza ?
Јас имам за TL. Само пред некој период ме банираа да давам покани пошто сите правеа хит ен ран што сум ги поканил, никој не сида.Некој да не има invite за cgpeers или torrentleech било кој од овие ке ми заврши работа.
Јас имам за TL. Само пред некој период ме банираа да давам покани пошто сите правеа хит ен ран што сум ги поканил, никој не сида.
Ако ти е за така не би ти дал, ако планираш да почитуваш правила прати ми мејл по пп.
Добро бе не викај, веќе почнав да пишувам, да не е залудно штракањето по кибордо!добро бе нели читате дека е отворен торрентлецх за регање, само пишете во инватион при регистрација CHRISTMASISCOMING и тоа е тоа
Не ни мислев на тебеДобро бе не викај, веќе почнав да пишувам, да не е залудно штракањето по кибордо!
Не ти треба покана, има пуштено регистрацијаНишто, извини, не ми дава да поканам, а имам покани.
Погледнете го атачментот 144106
Ама во делот каде што треба да внесам мејл немам можност.
Погледнете го атачментот 144107
А профилов ми е од 2007 година, најстар од сите што ги користам.
Погледнете го атачментот 144108
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден