Е, баш!
Ама Рукфаш нема да разбере.
Е, баш!
Па гледаш, тоа е поентата на исповедта. Така се самоосвестуваш и ти доаѓаат идеи и решениеИч не ми беше да се искажам, си имав мака и сакав мислење/размислување од друг затоа што веќе беа консултирани засегнатите страни.
Проблемот не е многу годишен, не знаеш да читаш изгледа.
Ете се погоди по пишување на текстот да ми се роди инспирација и да пробам уште да дијагностицирам и ја открив скапаната чешма у двор...
Само пази некој да не влезе у соба иначе лоша работа
Октар, да тие беа проблемот што не беа извадени. Сега машината воопшто не тресе. Ја испробав и на 800 и на 1400rpm и не се поместува од место. Oдлично работи сега.
Фала ти.![]()
Како влече у споредба со овие по 1800 - 2000w, не се 650 малку?
Знам дека е друг тип на мотор ама пак
Не прајте вага багоОдлично влече, многу важна е усисната моќ. Старата смукалка ни беше Вивакс 2400в со 350в усисна моќ. Филипсот е номинална 650в, ако не се лажам оди до максимални 900в, а усисната е 360 или 370в. Е сеа, во Нептун ми ги уклучија неколку модели од тој ценовен ранг на Филипс, Самсунг, Ровента... сметам дека Филипсот има најдобар квалитет на изработка на материјал, подобра вшмукувачка моќ, и оваа е мислам бестбај по мое за оваа цена во Техномаркет од кај што ја купив. Колку за компарација и дома ги споредив Виваксот и Филипсот, осетно е подобар Филипсот, можда е малку неспоредливо меѓу овие два бренда, али заради усисната моќ чисто ме интересираше мала компарација.
...кај најде па и ти сеа на поскапената ефтина да метиш!Не прајте вага баго
Ме убеде, си купив и јас. Со кој ќеф си заметив сега на евтината...![]()
Било кој само не од Делимано.Koj air fryer би го препорачале?
Зошто не Делимано?Било кој само не од Делимано.
Koj air fryer би го препорачале?
имам потреба од шпорет и сега гледам во Техно Маркет имаат еден куп модели од AMICA. Имал ли некој искуство со овој бренд? Наводно бил германски склопен во Полска
Со здравје да се користиНе прајте вага баго
Ме убеде, си купив и јас. Со кој ќеф си заметив сега на евтината...
![]()
зависи од твојот буџет и како ке ти се погоди,еве јас имам бош машина за перење скоро 13 години,1 сменета гума и нема гаље
зависи од твојот буџет и како ке ти се погоди,еве јас имам бош машина за перење скоро 13 години,1 сменета гума и нема гаље
сушара канди купена пред 10 месеци еве деновиве чекам од сервис да дојдат(на сред програма застанува )
не викам дека се лоши него како ке ти се погоди
јас првпат купувам од овој бренд, па ќе видиме како ке тераЈа Candy за 1 ипол година 4 пати сервис имам викнато..
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Абе штом просторо ти е проблем, тогаш ќе одиш со тие што ти ги понудиле (и добро е што има до 50cm пери-суши).Здраво дечки, ми треба да купам машина пери/суши шо треба да е до 50цм широка, заради вц-то. Она шо го гледав е следното:
![]()
Машина за перење и сушење BEKO HTE7616 XO, 7/4kg, 1200 врт./min, 15п. B
Машина за перење и сушење BEKO HTE7616 XO, 7/4kg, 1200 врт./min, 15п. B ProSmart™ Inverter Motor Енергетска класа:B Капацитет:7kg перење,4kg сушење Вртежи:1200 врт./min Димензии:84x60x50cmwww.neptun.mk
Во нептун ми покажаа исто така друга машина пери суши LG али беше за 50% поскапа, односно 38 000.дали има некој искуство со вакви машини или да препорача нешто? Единствен критериум е да е 50цм, посто стандардна од 60цм нема да ја собери
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден