Ништо не му фали, напротив.@FLEGMA што му фали на Davinci resolve, јас пред тоа користев Sony Vegas ми го препорачаа Davinci го научив за недела дена и многу е едноставен плус free ebtw го користам за едитирање видеа..
Ако ти треба да биде пиц пец, можам за ситно кеш да се договориме да ти напавам видевце...Да ми препорачате софтвер со кој ќе можам да едитирам видеа снимени со фотоапарат.
Битно ми е да е бесплатен и лесен за користење, не треба ништо wow, само да можам да ги сечам додавам слики додека иде глас од видеото и слично.
Фала.
Напраи , напраи ...Ако ти треба да биде пиц пец, можам за ситно кеш да се договориме да ти напавам видевце...
Thanks за понудата, но видеото ми е ептен приватно ( не таков како што мислите) за да го споделувам, но ќе те имам во предвид ако ми затреба нешто во иднинаАко ти треба да биде пиц пец, можам за ситно кеш да се договориме да ти напавам видевце...
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден