Ништо не му фали, напротив.@FLEGMA што му фали на Davinci resolve, јас пред тоа користев Sony Vegas ми го препорачаа Davinci го научив за недела дена и многу е едноставен плус free ebtw го користам за едитирање видеа..
Ако ти треба да биде пиц пец, можам за ситно кеш да се договориме да ти напавам видевце...Да ми препорачате софтвер со кој ќе можам да едитирам видеа снимени со фотоапарат.
Битно ми е да е бесплатен и лесен за користење, не треба ништо wow, само да можам да ги сечам додавам слики додека иде глас од видеото и слично.
Фала.
Напраи , напраи ...Ако ти треба да биде пиц пец, можам за ситно кеш да се договориме да ти напавам видевце...
Thanks за понудата, но видеото ми е ептен приватно ( не таков како што мислите) за да го споделувам, но ќе те имам во предвид ако ми затреба нешто во иднинаАко ти треба да биде пиц пец, можам за ситно кеш да се договориме да ти напавам видевце...
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден