Ништо не му фали, напротив.@FLEGMA што му фали на Davinci resolve, јас пред тоа користев Sony Vegas ми го препорачаа Davinci го научив за недела дена и многу е едноставен плус free ebtw го користам за едитирање видеа..
Ако ти треба да биде пиц пец, можам за ситно кеш да се договориме да ти напавам видевце...Да ми препорачате софтвер со кој ќе можам да едитирам видеа снимени со фотоапарат.
Битно ми е да е бесплатен и лесен за користење, не треба ништо wow, само да можам да ги сечам додавам слики додека иде глас од видеото и слично.
Фала.
Напраи , напраи ...Ако ти треба да биде пиц пец, можам за ситно кеш да се договориме да ти напавам видевце...
Thanks за понудата, но видеото ми е ептен приватно ( не таков како што мислите) за да го споделувам, но ќе те имам во предвид ако ми затреба нешто во иднинаАко ти треба да биде пиц пец, можам за ситно кеш да се договориме да ти напавам видевце...
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден