Честито
Од каде и колку парички?
Ти стоеше на gjirafa дека е испорачан?Да го скршам мразот од Жирафа.
Цена : 4.362 денари.![]()
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Со здравје да си го вртиш тркалцетоДа го скршам мразот од Жирафа.
Цена : 4.362 денари.![]()
Денес не сум видел, ама не добив мејл така да сигурно не е сменет статусот.Ти стоеше на gjirafa дека е испорачан?
Sent from my Poco X3 using Tapatalk
Благодарам, по желбаСо здравје да си го вртиш тркалцето
Туку, друго: оти е ваква кутијата за глушецов?
Многу картонска?
Испратено од телефоно.
Според тоа што во Анхоч е 6,300,ова е баш одлична цена.Чекај не е ова некако многу нормална цена? К
Хммм, абе не се исто пакување во Анхоч...некни го купив, еве сличе:Денес не сум видел, ама не добив мејл така да сигурно не е сменет статусот.
Порачав на 07.02. Благодарам, по желба
Такво е пакувањето да. Гледав и тие во Анхоч се со исто пакување. Според тоа што во Анхоч е 6,300,ова е баш одлична цена.
Хммм, абе не се исто пакување во Анхоч...некни го купив, еве сличе:
www.xmpow.com
А кажав и дека се убави?![]()
Хаха се виткаат, ама не носам вакви низ град. In-ear самоПа ова е најбитно. Само дали се виткаат за да ги носиш на врат? Тоа е важно, иначе како низ град со нив...
Читни правилото сетики си заборајл нешто да додајшGaming Chair AndaSeat Dark Knight2 Premium Carbon XL

Зошто овде во темава која е во офтопик секција треба да почитува правила, а во темата „Што последно сте надградиле на вашиот компјутер“ сите правила се прешкртани и секој постира како сака?Читни правилото сетики си заборајл нешто да додајш
![]()
Со што последно сте се подновиле? #2 (без компјутерски делови) (ЧИТАЈ ПРВ ПОСТ!)
Придржувајте се до упатствата подолу. Правила, Забрането постирање на долна облека Забренето постирање на прехрамбени производи Забрането цитирање на слики (следуваат банови) Забрането постирање на суплементи, опрема за вежбање Забрането постирање на производи од мала употребна вредност...forum.it.mk
Чинам имаше момент кога на @Fatal1ty_ му пукна филмот и воведе едно правило: нема правила?! Не знам за која од темиве беше или за двете...Зошто овде во темава која е во офтопик секција треба да почитува правила, а во темата „Што последно сте надградиле на вашиот компјутер“ сите правила се прешкртани и секој постира како сака?
(не е директно за тебе прашањево, општо онака го поставувам зашто ме нервира што не ги почитуваат правилата во таа тема)
купена од anhoch дилерска цена 21500 денариGaming Chair AndaSeat Dark Knight2 Premium Carbon XL
Чинам имаше момент кога на @Fatal1ty_ му пукна филмот и воведе едно правило: нема правила?! Не знам за која од темиве беше или за двете...
Тоа беше пред да се "елитизира" форумот и колку што ме држи сеќавање беше повеќе "правете што сакате, кршете глава".Па за вас елитата 1337 членови нема правила очигледно...
Цццц, абе кочијаши не ви се рамни!Тоа беше пред да се "елитизира" форумот и колку што ме држи сеќавање беше повеќе "правете што сакате, кршете глава".
После плативме и друго време дојде. Сега се расправам со кој стигнам, вреѓам, пцујам, никој ништо не ми може. Шиткам по огласи три пати поскапо, коментирам по туѓи да им рушам цена - bulett proof!
Испратено од iPhone 14 Pro, поднаместувајќи си ја круната.
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден